Ένα από τα χειρότερα εξώφυλλα της παριζιάνικης Vogue κυκλοφόρησε

Ένα από τα χειρότερα εξώφυλλα της παριζιάνικης Vogue κυκλοφόρησε

Ένα εξώφυλλο της γαλλικής Vogue που δεν μας άρεσε καθόλου.

Μπορεί στα περίπτερα να κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου, όμως, το εξώφυλλό του αποκαλύφθηκε. Ο λόγος για το τεύχος Νοεμβρίου της γαλλικής Vogue, όπου φιγουράρουν τρία top models διαφορετικής ηλικίας φωτογραφημένα από το δίδυμο Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin με κεντρικό θέμα κάτι σαν το «όμορφη όσα χρόνια και αν περάσουν».

Ενώ, λοιπόν, συμφωνούμε πως είναι πολύ ενδιαφέρον το θέμα της ομορφιάς καθώς τα χρόνια περνούν και πως σπάνια πια βλέπουμε πάνω από ένα top model σε εξώφυλλο, οπότε θα έπρεπε θεωρητικά να χειροκροτούμε παθιασμένα, η συγκεκριμένη απόδοση δεν μας ενθουσίασε.

Αρχικά έρχεται αμέσως μετά το εξώφυλλο του George Michael με την Kate Moss που σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στα καλύτερα της γαλλικής Vogue. Εκεί, λοιπόν, που σκεφτόμαστε να «συγχωρήσουμε» την Emmanuelle Alt για το όχι τόσο καλαίσθητο, πλαστικοποιημένο αποτέλεσμα, μας αποκαλύπτει δεύτερο εξώφυλλο στη σειρά που δεν μας ενθουσιάζει (λέτε να έχει βαλθεί να καταστρέψει τη γαλλική βίβλο της μόδας;).

Μοιάζει βγαλμένο από το αρχείο των nineties της βρετανικής Vogue, με τις τρεις πρωταγωνίστριες Daria Werbowy (29 ετών), Stephanie Seymour (44 ετών) και Lauren Hutton (68 ετών) να δείχνουν συνομήλικες (μόνο η Lauren φαίνεται μεγαλύτερη των τριάντα). Κάπου εκεί, λοιπόν, και το concept «ομορφιά από τα 20 μέχρι τα 60» καταρρέει.

Από την άλλη, μοιάζει να είναι μια ωδή στη μινιμαλιστική κομψότητα των φωτογραφιών του Γερμανού φωτογράφου Peter Lindbergh, αλλά νομίζουμε πως δεν τα καταφέρνει πολύ καλά (σίγουρα όχι όσον αφορά στον φωτισμό και στο καδράρισμα).

Τέλος, ούτε στυλιστικά μας ικανοποίησε με την όλη φωτογράφιση να μας θυμίζει πιο πολύ καμπάνια massive εταιρίας ρούχων ή ακόμη και promo snapshot από σειρά της δεκαετίας του '90, παρά εξώφυλλο Vogue. Και αν η Anna Wintour στα eighties τόλμησε να δείξει jeans σε Vogue cover, αυτό το εξώφυλλο δεν μοιάζει παρά μια αποτυχημένη προσπάθεια για επανάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Θα απαγορευτεί το εξώφυλλο του νέου τεύχους του Vogue Hommes International;

Αυτοί είναι οι μοναδικοί άντρες που έχουν βρεθεί στο εξώφυλλο της Vogue

Πόσες φορές αναφέρει το όνομα του Chris Brown η Rihanna στη συνέντευξή της στη Vogue;