«Jeans are forever» στο notosgalleries στη Θεσσαλονίκη

«Jeans are forever» στο notosgalleries στη Θεσσαλονίκη

Το πολυκατάστημα μόδας και ομορφιάς notosgalleries στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει το πιο εντυπωσιακό «fashion Jeans Event» που έγινε πότε!

Το πολυκατάστημα μόδας και ομορφιάς notosgalleries στη Θεσσαλονίκη, στη Στοά Χιρς, παρουσιάζει, από τη Δευτέρα 22/10 έως και το Σάββατο 3/11/2012, το πιο εντυπωσιακό «fashion Jeans Event» που έγινε πότε!
Το notosgalleries, προορισμός για ακόμα μια φορά για τους fashion & beauty fans, θα «ντυθεί» για 2 εβδομάδες στα jeans με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Εντυπωσιακές βιτρίνες, jeans τοποθετημένα στα πιο απίθανα σημεία του καταστήματος και πρωτότυπα διακοσμητικά αντικείμενα θα συνθέσουν την πιο "jean" ατμόσφαιρα με τις πιο επώνυμες μάρκες: Denim&Supply by Ralph Lauren, Diesel, Hilfiger Denim, Lee, Levis, Miss Sixty, Pepe Jeans, Staff, Wrangler.

Η Στοά Χιρς θα γεμίσει με δραστηριότητες και θα προσφέρει εκπλήξεις που σίγουρα σας θα ενθουσιάσουν! Ζωντανή φωτογράφιση μόδας, κατασκευή πρωτότυπων κοσμημάτων από καλλιτέχνη χρησιμοποιώντας σαν βασικό υλικό το jean ύφασμα και Beauty lab από την Mac & την Chanel, με make-up artists που θα παρουσιάσουν τις πιο hot τάσεις σε μακιγιάζ & νύχια για εμφανίσεις με jeans!
Και βέβαια, δεν θα λείψουν οι προσφορές, τα δώρα και οι διαγωνισμοί από τα συμμετέχοντα brands που θα προσθέσουν αξία στις αγορές σας! Μάλιστα, σε όσους πραγματοποιούν αγορές σε jean προϊόντα από το πολυκατάστημα κατά τη διάρκεια του event, θα δίνεται δώρο ένα χειροποίητο κόσμημα με βάση το jean!
To JEANS EVENT στο notosgalleries Θεσσαλονίκη είναι κάτι που καμία fashionista δεν θα θέλει να χάσει!

www.notosgalleries.gr