H Li-LA-LO επεκτείνεται και κατακτά το Λονδίνο!

H Li-LA-LO επεκτείνεται και κατακτά το Λονδίνο!

Με ένα νέο κατάστημα στο Westfield

Η Li-LA-LO, η αγαπημένη εταιρεία κοσμημάτων ταξιδεύει στο Λονδίνο, στον απόλυτο προορισμό shopping.Το νέο κοσμηματοπωλείο Li-LA-LO βρίσκεται στο Westfield London, στο δημοφιλές εμπορικό κέντρο της Ευρωπαϊκής πρωτεύουσας όπου φιλοξενούνται τα μεγαλύτερα διεθνή brands. Aναμφισβήτητα πρόκειται για μία πολύ μεγάλη επιτυχία για το γνωστό label που χρόνια τώρα μας κερδίζει με τις στιλάτες και ιδιαίτερες προτάσεις του.

Τώρα και οι διεθνείς fashionistas, μπορούν να περιηγηθούν στις αγαπημένες συλλογές κοσμημάτων της Li-LA-LO σε ένα χώρο που έχει σχεδιασθεί με γνώμονα το ξεχωριστό design των γνωστών κοσμηματοπωλείων. Όπως αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας «Η ανάπτυξη στην απαιτητική αγορά της Μεγάλης Βρετανίας επισφραγίζει την 11χρονη ανοδική πορεία του brand και την στρατηγική απόφαση για διεθνή προσανατολισμό της εταιρείας. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός, που ειδικά αυτή την περίοδο, η στρατηγική επέκταση μίας ελληνικής εταιρείας στέφεται από επιτυχία. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και τα επόμενα σχέδια ανάπτυξης» . Να σημειώσουμε ότι η Li-LA-LO από το 2011 έχει επεκταθεί στην αγορά της Κύπρου με 4 καταστήματα και έχει εμπορική παρουσία στην Αυστραλία και την Τσεχία μέσω δικτύου χονδρικής πώλησης.

Που βρίσκεται το νέο κατάστημα Li-LA-LO; WESTFIELD LONDON SHOPPING CENTER - Level 1/ Unit 4006, Ariel Way - W12 7GF London!

Διαβάστε ακόμη:

Zen Collection από τη Li-LA-LO: Τα στοιχεία της φύσης δημιουργούν stylish κοσμήματα!