4 Χρόνια Gap στην Ελλάδα!

4 Χρόνια Gap στην Ελλάδα!

Εορταστικές εκδηλώσεις στα καταστήματα, εκπλήξεις, δώρα και γενέθλεια έκπτωση -30% με την κάρτα Gap!

Gap συμπληρώνουν 4 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα και μας προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό εορταστικό 10ήμερο, γεμάτο δώρα και εκπλήξεις!

Αποκλειστικά και μόνο για το διάστημα των εορτασμών, από Πέμπτη 1 έως Σάββατο 10 Νοεμβρίου, τα Gap θα γιορτάσουν τα γενέθλιά τους προσφέροντας, με την επίδειξη της Κάρτας Gap, γενέθλεια ...έκπτωση 30% για κάθε αγορά ρούχων και αξεσουάρ από τη Φθινοπωρινή αλλά και Basic γυναικεία, ανδρική, παιδική και βρεφική συλλογή, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανανεώσουμε τη διάθεση αλλά και την γκαρνταρόμπα μας, με νέα Gap fashion statement από την

  • Γυναικεία Συλλογή: Gap 1969 Denims σε 10 διαφορετικές γραμμές και συνολικά 19 επιλογές σας περιμένουν να ανακαλύψετε ποιο είναι εκείνο που σας ταιριάζει απόλυτα. Ankle zip παντελόνια και shirt dresses, πλεκτά merino σε ζακέτα ή πουλόβερ και το απόλυτο must, Academy Blazer εμπνέουν το δικό σας Gap office look! Για casual εμφανίσεις τα all time classic hoodies και οι πετροπλυμένες φόρμες σε πολλά χρώματα είναι η πρόταση.
  • Ανδρική Συλλογή: Gap 1969 Denims σε 7 διαφορετικές γραμμές και συνολικά 23 επιλογές, New Lived-in Slim khakis σε πολλές αποχρώσεις, oxford shirts, Graphic T- Shirts, modern vintage fleece, Gap logo hoodies, Vest puffers και jackets είναι κάποιες μόνο από τις προτάσεις των Gap για όλους όσους αγαπούν το casual αλλά διαχρονικό ανδρικό ντύσιμο.
  • Παιδική & Βρεφική Συλλογή: Denims, πλεκτά πουλοβεράκια, φούστες, khakis παντελόνια, αμάνικα μπουφανάκια, χρωματιστά αδιάβροχα αλλά και ολόσωμα φορμάκια, παντελονάκια και φορεματάκια από τη συλλογή baby Gap, θα ενθουσιάσουν μαμάδες και μπαμπάδες.


Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Σάββατο 3 και 10 Νοεμβρίου, δώρα και κεράσματα περιμένουν όλους όσους ευχηθούν προσωπικά στα Gap ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Τα Gap θα μας υποδεχθούν με super party διάθεση, live DJ set, δώρα, μπαλόνια και απολαυστικά Starbucks ροφήματα!

Η προσφορά ισχύει σε όλα τα καταστήματα Gap στην Αθήνα: The Mall Athens, Golden Hall (Λεωφόρος Κηφισίας 37A), Ερμού (Ερμού 49 Αθήνα), Ψυχικό (Λ. Κηφισίας 328 και Ελ. Βενιζέλου), Γλυφάδα (Κονδύλη 4), Κηφισιά (Αργυροπούλου 4).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα των Gap στο Facebook
www.facebook.com/greecegap