Τα 8 εξώφυλλα του πολυαναμενόμενου λευκώματος της Kate Moss

Τα 8 εξώφυλλα του πολυαναμενόμενου λευκώματος της Kate Moss

488 σελίδες, 8 εξώφυλλα σε ένα συλλεκτικό φωτογραφικό λεύκωμα.

Αυτό το Νοέμβριο το θρυλικό μοντέλο Kate Moss έχει ένα λόγο να γιορτάζει. Όχι δεν είναι τα γενέθλιά της (είναι γεννημένη στις 16 Ιανουαρίου του 1974), αλλά κυκλοφορεί το φωτογραφικό της λεύκωμα με τίτλο «Kate: The Kate Moss Book».

Το βιβλίο αυτό είναι μια αναδρομική έκθεση της δουλειάς της iconic Kate δημιουργημένο από την ιδία και επιμελημένο από τον creative director Fabien Baron, τον δημοσιογράφο Jefferson Hack και τον casting director Jess Hallett. Στις 488 σελίδες του βιβλίου, που διηγούνται την ιστορία του κοριτσιού από το Croydon της Βρετανίας που κατάφερε να γίνει ένα από τα διασημότερα μοντέλα, περιλαμβάνονται πολλές ανέκδοτες φωτογραφίες και μία λίστα από δουλειές φωτογράφων συμπεριλαμβανομένων των David Sims, Hedi Slimane, Inez & Vinoodh, Juergen Teller, Mario Sorrenti, Mario Testino, Mert & Marcus, Nick Knight, Patrick Demarchelier, Karl Lagerfeld, Peter Lindbergh, Steven Klein, Steven Meisel και Terry Richardson.

Το «Kate: The Kate Moss Book» αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του μήνα στην τιμή των 50 λιρών και οι αγοραστές του θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε οκτώ ασπρόμαυρα εξώφυλλα από διαφορετικές στιγμές της καριέρας της (δείτε τα στην photo gallery).

Διαβάστε επίσης:

25 χρόνια Kate Moss

H Kate Moss αποκάλυψε πως βρήκε τον άντρα της... στο ίντερνετ

Ποιο διάσημο μοντέλο δήλωσε πως παθαίνει συσπάσεις στο πρόσωπο όταν φωτογραφίζεται;