Δείτε τις bridal προτάσεις από το label J.Crew για το 2012

Δείτε τις bridal προτάσεις από το label J.Crew για το 2012

Απλότητα και ρομαντισμός σε μία συλλογή

Δεν ξέρουμε για εσάς αλλά εμείς ενθουσιαστήκαμε βλέποντας την νυφική συλλογή του label J.Crew για το Φθινόπωρο του 2012 . Τα ρομαντικά και ταυτόχρονα απλά σχέδια μας κάνουν να αναστενάζουμε, μιας και κανείς δεν θα μπορούσε να αντισταθεί σε τόσο chic και όμορφες προτάσεις!

Κάθε μέλλουσα νύφη, θα πρέπει να ρίξει μια ματιά στην wedding σειρά του γνωστού brand η οποία περιλαμβάνει τόσο μία γκάμα από εντυπωσιακά φορέματα που αποπνέουν ρομαντισμό στο έπακρο, όσο και minimal σχέδια που ταιριάζουν στην πιο δυναμική και προσγειωμένη γυναίκα. Μία συλλογή που μπορεί χωρίς να διαθέτει τεράστια σειρά σχεδίων να καλύψει τις περισσότερες απαιτήσεις!

Τα νέα J.Crew σχέδια του 2012 είναι σίγουρα χαριτωμένα αλλά διαθέτουν και μία ιδιαίτερη glamorous πλευρά. Ιδίως αν είστε από εκείνες που δεν ασπάζονται τον εκκεντρισμό και την υπερβολή προκειμένου να βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής. Φανταστείτε λιτές σιλουέτες που παραπέμπουν στον 16ο και 17ο αιώνα, στενά και κλος νυφικά που θυμίζουν παραμύθι... Δεν έχετε παρά να δείτε από μόνες σας!

Διαβάστε ακόμη:

Kλάπηκε το νυφικό της Amy Winehouse!

Δείτε τη νυφική συλλογή Elie by Elie Saab για την Άνοιξη του 2013

Παντρεύεστε; Αποκτήστε designer νυφικά σε τιμές κόστους!