To νέο πρόσωπο της Nike είναι ο Ronaldo!

To νέο πρόσωπο της Nike είναι ο Ronaldo!

Δείτε τη νέα συλλογή CR7 που συνδυάζει το αθλητικό αλλά και το καθημερινό Outerwear στοιχείο!

Η νέα συλλογή CR7 συνδυάζει την ασυμβίβαστη συμπεριφορά του παίκτη-ινδάλματος με ένα τολμηρό στυλ που συμβολίζει τη στάση του απέναντι στη ζωή. Σχεδιαστικά όλο αυτό αποδίδεται μέσα από ένα εντυπωσιακό γραφικό που απεικονίζει μια καρδιά (συμβολίζοντας την αγάπη για τη νίκη) την οποία τέμνει ένα X (που συμβολίζει το μίσος για την ήττα): «Love to win, hate to lose» .

H φράση «Love to win, hate to lose» αποκαλύπτει δύο ξεχωριστές πτυχές της συλλογής CR7- από τη μία πλευρά, ο επίμονος, προσηλωμένος ποδοσφαιριστής στην κορυφή της δύναμής του και, από την άλλη πλευρά, ένα ίνδαλμα με ατίθασο και αυθόρμητο στυλ, που αγαπά τη μουσική. Η συλλογή CR7 είναι εμπνευσμένη από τις επιδόσεις του και συνδυάζει την κλασική χρωματική παλέτα των μπλε, μαύρο και γκρι με ένα επιμελώς μοντέρνο στυλ κάνοντας τη συλλογή μοναδική.

Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια CR Mercurial Vapor VIII του Cristiano κυκλοφορούν σε νέα έκδοση, σε κλασικό μαύρο και λευκό με μια ροζ και μπλε λεπτομέρεια για να ξεχωρίζουν μέσα στο γήπεδο. Η συλλογή περιλαμβάνει επιπλέον κοντομάνικη μπλούζα, επικαλαμίδες Mercurial, παπούτσια CR Nike 5 Gato, τσάντα και μπάλα Prestige, όλα στα χαρακτηριστικά εντυπωσιακά χρώματα μαύρο, μπλε, ροζ. Η Nike θέλοντας να ικανοποιήσει την ανάγκη των αθλητών για ρούχα και εκτός γηπέδου , προσφέρει μια συλλογή στις ίδιες αποχρώσεις : κλασσικά σχέδια με μοντέρνες πινελιές.

To CR7t-shirt εκφράζει με αυτοπεποίθηση τη φράση «Love to win, hate to lose» με ένα τολμηρό σύμβολο, ενώ το αθλητικό t-shirt αναγράφει τη φράση στα πορτογαλικά, με καλλιγραφικά γράμματα, ως αναφορά στον Cristiano. Τέλος, τα δερμάτινα μποτάκια Wardour Max 1 μετατρέπουν ένα κλασικό αθλητικό παπούτσι τρεξίματος σε παπούτσι για όλες τις καθημερινές στιγμές με χρώματα εμπνευσμένα από τα ποδοσφαιρικά παπούτσια Mercurial Vapor VIII.

Δείτε τη συλλογή στη photo gallery και πάρτε ιδέες για δωράκια και προτάσεις στους αγαπημένους σας... γένους αρσενικού!

Διαβάστε ακόμη:
Νεαρός κάνει την πρακτική του στον McQueen και δημιουργεί τη δική του ανδρική συλλογή!

Δείτε τις bridal προτάσεις από το label J.Crew για το 2012

Δαντέλα: 8 κομμάτια που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας!