Τι θα φορούσε ο Karl Lagerfeld αν ήταν γυναίκα; Ιδού η νέα του συλλογή!

Τι θα φορούσε ο Karl Lagerfeld αν ήταν γυναίκα; Ιδού η νέα του συλλογή!

Μινιμαλισμός, λάμψεις και γεωμετρία

H νέα συλλογή του Karl Lagerfeld μας παρουσιάζει μία ευρεία γκάμα συνόλων που όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο σχεδιαστής θα φορούσε αν ήταν γυναίκα. Όσες fashionistas, λοιπόν, θαυμάζετε το ιδιαίτερο, προσωπικό του στυλ, μάλλον θα ξετρελαθείτε κοιτάζοντας τα 27 μοδάτα outfits που αποκαλύπτει.

Εκτός από τα μαύρα παντελόνια, λευκά πουκάμισα, με ζώνη και δερμάτινα γάντια η κολεξιόν παρουσιάζει κομμάτια που παίζουν ανάμεσα στο chic και sporty, φορέματα που στοχεύουν στην glam πλευρά σας αλλά και high-tech υφάσματα μέχρι υπέρ-πολυτελή υλικά όπως το μετάξι. Η μεγάλη αγάπη του Kaiser βεβαια, παραμένει το βαμβάκι. Με αυτά τα ρούχα ο ίδιος εγγυάται ότι μία γυναίκα μπορεί να περπατήσει τόσο στο δρόμο όσο και στο κόκκινο χαλί.


Pencil φούστες, δερμάτινα σακάκια και γιλέκα, oversized παλτά και ψηλόμεσα παντελόνια δίνουν μεγάλες δυνατότητες σε εντυπωσιακά business-chic σύνολα. Ενώ η συλλογή δεν διαθέτει αυτό που θα λέγαμε 'χρώμα', από την άλλη το παστέλ μπλε και ροζ την ζωντανεύουν αρκετά σε συμφωνία με το μεταλλιζέ στοιχείο. Κομψή και Chic, εκκεντρική και με μία κλασική vintage αύρα η ανοιξιάτικη κολεξιόν του Karl Lagerfeld για την ανοιξιάτικη συλλογή 2013 αξίζει τουλάχιστον μία διεξοδική ματιά!

Διαβάστε ακόμη:
O Andrej Pejic μιλά για τη σεξουαλικότητά του και την... αλλαγή φύλου!

Δημιουργήστε με κουτάλια, πιρούνια και... κρεμάστρες!

Πώς να μακρύνετε τις βλεφαρίδες σας, με ένα μαγικό έλαιο που θα φτιάξετε μόνες!