G-Star Raw: Το... δημοκρατικό demin brand που μας σκέφτεται όλους!

G-Star Raw: Το... δημοκρατικό demin brand που μας σκέφτεται όλους!

Το label προσφέρει επιλογές που μπορούν να καλύψουν κάθε γούστο

Η G-Star προτείνει πάντα μία ευρεία γκάμα πατρόν ώστε να μπορεί να προσφέρει επιλογές jeans που ταιριάζουν σε όλους.

Στα highlights αυτής της σεζόν ανήκει το New Radar, ένα νέο μοντέλο για άνδρες και γυναίκες, στο οποίο οι μπροστινές τσέπες είναι χαμηλά ώστε να δημιουργείται ένα πιο χαλαρό look χωρίς να είναι απαραίτητο να κρεμάει το τζην όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια. Οι άνδρες μπορούν να επιλέξουν από slim, tapered και loose εφαρμογή και 6 διαφορετικά πλυσίματα, ενώ το εφαρμοστό, skinny fit για γυναίκες διατίθεται και σε high waist version.

Όσον αφορά στα πλυσίματα η νέα, μοναδική μοριακή επεξεργασία Deep Tones αποτελεί την καινοτομία γι αυτή τη σεζόν, έχοντας σαν αποτέλεσμα να διατηρείται το σκούρο χρώμα του denim, και να μην ξεθωριάζει με το πλύσιμο. Συγχρόνως ποικιλία από black denims παρουσιάζονται έντονα αυτή τη σεζόν σε διάφορα πατρόν και διαφορετικά φινιρίσματα, από solid black σε ξεθωριασμένο vintage ή dirty effect. Τα γυναικεία μοντέλα παρουσιάζονται σε υφάσματα superstrech που έχουν όμως μια απαλή υφή. Τέλος, η ενότητα του denim συμπληρώνεται με μια χρωματική παλέτα από κίτρινο, κόκκινο και πορτοκαλί των χρωματιστών τζηνς.

Κομμάτι της συλλογής έχει υποστεί επιρροές από το lifestyle της δεκαετίας του 1920 και αναμιγνύει την κομψή ραφή του vintage hunting wear με σύγχρονες τεχνικές και λεπτομέρειες denim, αποτελώντας μια ιδανική βάση για τη γκαρνταρόμπα μιας μητρόπολης: O συνδυασμός του τυπικού στυλ της πόλης και των φίνων υλικών, με το denim. Τη συλλογή συμπληρώνουν tops και πλεκτά, ενώ τα μπουφάν και οι καμπαρντίνες παίζουν όπως κάθε χειμερινή σεζόν σημαντικό ρόλο, παρουσιάζοντας μία πλήρη σειρά από τα απαραίτητα εποχικά πανωφόρια , που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την κομψή δεξιοτεχνία, στοιχεία που ανέκαθεν χαρακτηρίζουν τη G-Star.

Διαβάστε ακόμη:
Jeans που υποστηρίζουν social media;

Οι πιο ρετρό και funky τσάντες από την Dolce & Gabbana