Replay: Το αγαπημένο μας brand χορηγός των MTV EMA

Replay: Το αγαπημένο μας brand χορηγός των MTV EMA

Isabeli Fontana και η Anne V ταξίδεψαν μέχρι τη Φρανκφούρτη, όπου έγιναν οι πρέσβειρες του brand στο λαμπερό event

Το κορυφαίο ιταλικό brand denim και smart casual wear, ανέβηκε, και αυτή τη χρονιά, στη σκηνή των 2012 MTV EMAs, ως επίσημος χορηγός τους, επιβεβαιώνοντας το δεσμό με το MTV αλλά και με ολόκληρο τον κόσμο της μουσικής.

Το πιο hot show της χρονιάς, που υποδέχθηκε αμέτρητα διάσημα αστέρια, μια παρέλαση από celebrities του χώρου της μουσικής και πολλούς VIPs, πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου, στο πολυτελές Festhalle της Φρανκφούρτης, με παρουσιάστρια το top model Heidi Klum και τους Alicia Keys, Pitbull, The Killers, Rita Ora, Muse, Carly Rae Jepsen live στη σκηνή.

Πρέσβειρες των Replay στο show, ήταν το μοντέλο από τη Βραζιλία, Isabeli Fontana, και το super top model από τη Ρωσία, Anne V, που παρέδωσαν το διάσημο βραβείο Best Live στην Taylor Swift, ντυμένες με -σχεδιασμένα αποκλειστικά για τη βραδιά- υπέροχα βραδινά ρούχα Replay, που ήταν φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από μαύρο stretch denim με την πρωτοποριακή επεξεργασία «leather paint», που δίνει στο denim μια εκλεπτυσμένη γοητεία και glamorous εμφάνιση, χάρη στο υπέροχο effect δέρματος που δημιουργεί.

Η Isabeli Fontana φόρεσε ένα denim jumpsuit, εμπνευσμένο από το στυλ biker - με πολύ σέξι, θηλυκό άνοιγμα-που έδινε την εντύπωση ότι σμίλευε την υπέροχη σιλουέτα του μοντέλου. «Δυνατές» λεπτομέρειες, όπως το brushed μεταλλικό μπροστινό μέρος, οι τσέπες με τα φερμουάρ, το φινίρισμα με τα μεταλλικά καρφιά και τα τελειώματα από μαύρο δέρμα έδωσαν στην Isabeli Fontana την εικόνα ενός ακαταμάχητα «σκληρού» κοριτσιού, ενώ τα δερμάτινα fringed μανίκια την ανέδειξαν σε μια πραγματική Femme Fatal.

H Anne V έλαμψε μέσα σε ένα glamorous κομψό denim φόρεμα, επίσης «leather paint», με θηλυκές λεπτομέρειες, όπως το στράπλες κόψιμο και το fishtail train, αναμειγμένες σοφά με δερμάτινα τελειώματα και χειροποίητες ραφές και «δυνατές» λεπτομέρειες το μεταλλικό μπούστο και τα πλαϊνά φερμο

Διαβάστε ακόμα:
MTV EMA: Οι κακοντυμένες της βραδιάς
Οι έξι συν δύο αλλαγές της Heidi Klum στα MTV EMA's. Chic ή Kitsch;
O χορός της Heidi Klum και του Κορεάτη ράπερ που ξεσήκωσε τα MTV EMAs