Prada: δείτε τη νέα συλλογή κοσμημάτων

Prada: δείτε τη νέα συλλογή κοσμημάτων

Για άλλη μια φορά ο ιταλικός οίκος μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Aκολουθώντας την πορεία που ξεκίνησε το 2003, όταν άρχισε να δημιουργεί κοσμήματα εμπνευσμένα από τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις συλλογές του, το ιταλικό maison Prada αποκάλυψε τη νέα του bijoux συλλογή που θα αρχίσει να πωλείται στις boutiques του παγκοσμίως στα τέλη Νοεμβρίου.

Φέτος τρεις ιδέες που πηγάζουν από την περιέργεια και την επιθυμία του fashion brand να πειραματιστεί αποτέλεσαν το έναυσμα για μια σειρά από αντικείμενα με μια ισχυρή αναφορά στο fashion show με τη συλλογή της επόμενης άνοιξης. Τα φλοράλ σύμβολα αναμειγνύονται περίτεχνα με γεωμετρικές γραμμές με αποτέλεσμα τη δημιουργία νέων, πολύ ενδιαφέροντων σχημάτων.

H συλλογή «Ramage», που πρωτοείδαμε στο ντεφιλέ της ανοιξιάτικης συλλογής, βασίζεται σε τόνους του μαύρου και του ελεφαντόδοντου. Τα κοσμήματα της συλλογής αυτής είναι δημιουργημένα έτσι, ώστε να υπάρχει μια τέλεια κίνηση που φέρνει στη ζωή τα μικρά λουλούδια και κρύσταλλα που τυλίγουν και διακοσμούν τον κεντρικό τους άξονα.

Η συλλογή «Bloom» έχει ως βασικό της στοιχείο τα εναλλασσόμενα λουλούδια διαφόρων μεγεθών σε ένα γλυπτό πλαίσιο από plexi που δίνει σε βραχιόλια, σκουλαρίκια και περιδέραια μια τρισδιάστατη υπόσταση. Γραφικά χρώματα, όπως το μαύρο και το άσπρο, χρησιμοποιούνται μαζί με αποχρώσεις του καθαρού πράσινου, του ροζ και της ταρταρούγας και εμπλουτίζονται με μεταλλικά στοιχεία με ένα μοναδικό τρόπο.

Τέλος, στη συλλογή «Charms» δύο χρώματα, το μαύρο και αυτό της ταρταρούγας, σε δύο υλικά, plexi και μέταλλο χρησιμοποιούνται δημιουργώντας τέλειους κύκλους που θυμίζουν μάρκες καζίνου. Βασικό τους στοιχείο τα νομίσματα του 1950 που βρίθουν Prada αναφορές.

Διαβάστε επίσης:

H επιστροφή της Pivovarova στον Prada

Elle Fanning: φορώντας πρώτη τα πιο περίεργα παπούτσια της επόμενης σεζόν

H νέα Prada τσάντα της Lily Allen