Η ζωή της Kate Moss σε ντοκιμαντέρ

Η ζωή της Kate Moss σε ντοκιμαντέρ

Το top model θα μας επιτρέψει να ρίξουμε μια ματιά στη ζωή της.

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του φωτογραφικού λευκώματος της η Kate Moss φαίνεται πως θα μας επιτρέψει να ρίξουμε μια ακόμη ματιά στη ζωή της. Μόνο που αυτή τη φορά θα τρυπώσουμε στα παρασκήνια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το iconic μοντέλο θα επιτρέψει σε ένα τηλεοπτικό συνεργείο να κινηματογραφήσει μέρος της καθημερινής της ζωής με τις σκηνές να μοντάρονται σε ένα ντοκιμαντέρ βασισμένο στις πραγματικές εμπειρίες ενός top model.

Φαίνεται πως η σχέση της με τον τύπο αρχίζει να εξομαλύνεται. Μετά από μεγάλο καιρό αποχής από συνεντεύξεις η πιο διάσημη Kate της Βρετανίας δήλωσε «Όταν πρωτοξεκίνησα μιλούσα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, επειδή δεν γνώριζα πραγματικά πως θα μπορούσαν να γράψουν κάτι φρικτό. Στη συνέχεια το έκαναν και σκέφτηκα: "Όχι, δεν θέλω να επιστρέψω εκεί ξανά. Δεν θέλω πραγματικά να ανοίξω τον εαυτό μου σε αυτό το είδος της κριτικής και νομίζω πως από τη στιγμή που θα μπω σε ένα χώρο ήδη ξέρουν τι θέλουν να γράψουν για μένα, οπότε δεν έχει σημασία πως είμαι. Μερικές φορές, όμως, ξαναδίνω συνεντεύξεις όταν μου αρέσει το πρόσωπο ή το project"».

Διαβάστε επίσης:

Οι πρώτες φωτογραφίες της Kate Moss σε δημοπρασία

Τα 8 εξώφυλλα του πολυαναμενόμενου λευκώματος της Kate Moss

Kate Moss & γύμνια: ποια η σχέση τους;