Mulberry: Το καλύτερο πολυτελές label της Βρετανίας

Mulberry: Το καλύτερο πολυτελές label της Βρετανίας

Άφησε πίσω του Alexander McQueen, Stella McCartney...

Η Αγγλία απεφάνθη για το ποιο είναι τελικά το καλύτερο Βρετανικό Luxury Brand. Εχτές το βράδυ το πρωτεία κέρδισε η Emma Hill του οίκου Mulberry, φέρνοντας το label της στην κορυφή!

Άφησε κατά πολύ πίσω της brands όπως τον Alexander McQueen και την Stella McCartney. Η Mulberry πήρε επάξια το βραβείο σε μία φαντασμαγορική τελετή στο Λονδίνο. Το καλύτερο πολυτελές label με δυναμική παρουσία στο διδίκτυο κατέκτησε η Burberry ενώ το καλύτερο ανερχόμενο Βρετανικό Luxury Brand, τα μαγιώ Orlebar Brown.

Φέτος η Αγγλία ανήλθε στην κορυφή των προτιμήσεων του αγοραστικού κοινού σε είδη πολυτελείας με το Λονδίνο να κλέβει την παράσταση ανάμεσα στις πρωτεύουσες. Η βροχερή πρωτεύουσε θεωρείται ο πιο chic προορισμός , και πόλη των καλοντυμένων. Η Kate Middleton, έλαβε τον τίτλο της Βρετανίδας με την μεγαλύτερη επιρροή στη μόδα, δίνοντας μεγάλη ώθηση στις πωλήσεις high-street εταιρειών την περίοδο των Ολυμπιακών....

Η Mulberry έγραψε σύσσωμη ένα ευχαριστήριο γράμμα στην Αγγλία, δηλώνοντας ότι θα κάνει ό, τι μπορεί να να προωθήσει τις άγνωστες ομορφιές και τις αξίες της χώρας!

Διαβάστε ακόμη:

These boots are made for walking! Δείτε τα πιο hot trends της σεζόν.

Sarah Jessica Parker: «Δεν είμαι fashion icon»