Άνετη, ζεστή και καλοντυμένη; Κάντε το όπως οι stars

Άνετη, ζεστή και καλοντυμένη; Κάντε το όπως οι stars

Μία ματιά στις καθημερινές, χειμερινές εμφανίσεις των celebrities μας δίνει ιδέες

Cozy Chic είναι τα looks τα οποία δεν θέλουμε με τίποτα να αποχωριστούμε τον Χειμώνα, αφού, εκτός από άνετα μας επιτρέπουν αν κυκλοφορούμε, ακόμα και με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες, και να δείχνουμε, αφενός μεν σαν να βρισκόμαστε στο σπίτι μας, αφετέρου και stylish. Μελετήσαμε τα καλύτερα cozy chic looks των stars και βγάλαμε μερικά συμπεράσματα σχετικά με τα σημεία που πρέπει να προσέξουμε ώστε να δείχνουμε προσεγμένες, αλλά πάντα με τα απαραίτητα επιμελώς ατημέλητα twists που κάνουν την διαφορά.

1) Διπλώστε τα μπατζάκια σας
Όσο ο υδράργυρος πέφτει, τόσο καλύτερη ακούγεται η ιδέα της μακριάς, χοντρής, πλεκτής ζακέτα για πανωφόρι, το οποίο συνδυάζουμε με το τζιν παντελόνι μας. Για να μην δείχνει όλο το σύνολο άχαρο, διπλώστε τα μπατζάκια του παντελονιού σας, ώστε να φαίνονται οι αστράγαλοί σας που θα ισοσταθμίσουν τον όγκο της ζακέτας.


2) Sleek αξεσουάρ και skinny jeans
Ο καλύτερος συνδυασμός για τα ογκώδη πανωφόρια του Χειμώνα, αφού αναδεικνύει τα πόδια, κολακεύοντας την σιλουέτα σας ενώ τα προσεγμένα αξεσουάρ (τσάντα, κοσμήματα) υπενθυμίζουν ότι, όσο άνετα κι αν νιώθετε, κάνετε μία stylish εμφάνιση.

3) Αγαπήστε τα κολάν
Το αγαπημένο, chunky πουλόβερ που δεν θέλουμε να αποχωριστούμε μέσα στο σπίτι μας, ένα πράγμα χρειάζεται για να γίνει κατάλληλο και για τις εξόδους μας: ένα καλό κολάν. Το strechy, άνετο κομμάτι θα μας κάνει να φαινόμαστε πιο λεπτές ενώ, με την προσθήκη μίας φαρδιάς ζώνης και ενός ζευγάρι ψηλοτάκουνων, που μακραίνουν και το πόδι, έχουμε ένα πολύ chic, ζεστό look.


4) Χρησιμοποιήστε τα λεπτά πλεκτά για layering
Όταν έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ των αγαπημένων μας πλεκτών, δεν είναι εύκολο. Γιατί να βασανιζόμαστε όταν μπορούμε να τα φορέσουμε, το ένα πάνω από το άλλο, επιτυγχάνοντας ένα τέλειο layered look; Έτσι, και θα προφυλαχθούμε από το κρύο, και θα έχουμε επιτύχει το τέλειο layering για την σεζόν.


5) Συνδυάστε τις υφές
Τα φορέματα από μετάξι και σιφόν δείχνουν τέλεια συνδυασμένα με μάλλινα κομμάτια και βαριά παλτά. Το μυστικό είναι να κρατήσετε για το κάτω μέρος του σώματος, τα πιο «ρευστά» υφάσματα (μία μεταξωτή φούστα ή ένα μίνι φόρεμα), σε basic χρώματα, κατάλληλα για όλες τις εποχές.

Διαβάστε ακόμα:
Fashion trend: Βeanies - Φόρα κι εσύ το σκουφάκι σου like a star!
Peplum: Η fashion «μανία» του Hollywood!
Beyonce- Jessica Biel- Miranda Kerr- Viola Davis: ποια διάσημη star φόρεσε καλύτερα το Victoria Beckham φόρεμα;