Θα αγοράζατε Χριστουγεννιάτικες κάλτσες για £980;

Θα αγοράζατε Χριστουγεννιάτικες κάλτσες για £980;

Διάσημοι designers σχεδιάζουν για τα Selfridges

Ο Karl Lagerfeld και ο Henry Holland είναι δύο μόνο από τους designers που συνέβαλαν στην δημιουργία μίας limited edition συλλογής με Χριστουγεννιάτικες κάλτσες για τα Selfridges. Τα αποκλειστικά και φυσικά συλλεκτικά σχέδια θα κυκλοφορήσουν τόσο στα εν λόγω καταστήματα όσο και online.

Τα υπόλοιπα μεγάλα brands που συμμετέχουν στην γιορτινή αυτή πρωτοβουλία είναι τα Moschino Cheap & Chic, Maison Martin Margiela και Barbour. Τα σχέδια φυσικά είναι άκρως ιδιαίτερα και χαριτωμένα με το ιδιαίτερο στυλ του κάθε οίκου να γίνεται αισθητό. Αυτό που μας κάνει βέβαια εντύπωση είναι οι τιμές και οι διαφορές τους. αυτό φυσικά δεν είχε να κάνει με την τιμολόγιση των Selfridges, αλλά με τις επιλογές του κάθε σχεδιαστή.

Ας τις πάρουμε όμως με τη σειρά: Μόλις £30 το κόστος για το σχέδιο της Barbour, η Highgrove για £60 και £75 για εκείνο του Henry Holland το οποίο βγαίνει με ασορτί θήκη για iPhone. Στις £235 η Moschino Cheap & Chic που έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση μέχρι στιγμής. Εκεί που τρελαινόμαστε και προσπαθούμε να καταλάβουμε πού χάθηκε η λογική είναι στις δύο επόμενες. Η κάλτσα δια χειρός Karl Lagerfeld ανεβαίνει στις £200, ενώ η ... μπότα Margiela κοστίζει £980.

Διαβάστε ακόμη:

Ήρθε το τέλος των Ugg;

H Yoko Ono θα σχεδιάσει την αντρική σειρά του Opening Ceremony!