Τι προτείνει να φορέσουμε επί ποδός η Isabel Marant;

Τι προτείνει να φορέσουμε επί ποδός η Isabel Marant;

Έθνικ και δυναμικές προτάσεις με ιδιαιτερότητες

Ακόμη ψάχνετε τα ιδανικά παπούτσια για φέτος; Η Isabel Marant είναι σίγουρα ένα από τα labels που θέτουν τα trends της κάθε σεζόν, με τις προτάσεις της να κοσμούν τα πόδια των celebrities και fashionistas.

Μετά την επιτυχία των wedge trainers που έγιναν μανία και αντιγρ'αφηκαν από πολλούς οίκους και brands, η συλλογή Isabel Marant για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2012 δεν αφορά καθόλου τα major hits της σεζόν και ίσως πολύ σωστά παρουσιάζει απλά και κομψά, απόλυτα φορέσιμα και άνετα παπούτσια που μπορούν να συνδυάσουν το ζήτημα του καιρού με στυλ και το απαραίτητο chicness που ξεχωρίζει.

Από κλασικές γόβες με prints μέχρι casual ψηλές μπότες και μποτάκια πλατφόρμας, κερδίζει την προσοχή μας. Η σχεδιάστρια βέβαια επικκεντώνεται στις υφές περισσότερο προκειμένου να κάνει εντύπωση και αποφεύγει τις έντονες χρωματικές επιλογές. Εμπιστευόμαστε σε κάθε περίπτωση τις συλλογές του label μιας και καταφέρνει να αναγάγει ακόμη και ένα απλό casual σύνολο σε δυναμικό outfit. Δείτε τις φωτογραφίες και πάρτε ιδέες...

Διαβάστε ακόμη:

Θα αγοράζατε Χριστουγεννιάτικες κάλτσες για £980;

Ήρθε το τέλος των Ugg;

H Dolce & Gabbana μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό!