Δείτε το ανοιξιάτικο lookbook της H&M για το 2013!

Δείτε το ανοιξιάτικο lookbook της H&M για το 2013!

Χωρίς αμφιβολία θα αρχίσετε από τώρα να ονειρεύεστε το Μάρτιο

Η ερχόμενη σεζόν, ετοιμάζεται να μαγέψει στα H&M, μιας και ήδη έχουμε μπροστά μας την πιο stylish ανοιξιάτικη συλλογή για το 2013 η οποία παρουσιάζει statement και chic κομμάτια που θα κάνουν τα κεφάλια να γυρίζουν σε κάθε βήμα μας. Η έμπνευση πίσω από τη συλλογή είναι εμφανής. Το brand εμπνέεται από το baroque style και δημιουργεί Mongolian-inspired outfits, μέχρι και ανδρόγυνα business style ρούχα.

Ενώ αρκετά από τα σχέδια αποπνέουν τόνους θηλυκότητας, άλλα εκφράζουν μία αισθητική που θυμίζει Γαλλία του 1800. Οι γραμμές παραμένουν δυναμικές και ξεκάθαρες, δίνοντας μία ιδιάιτερη αύρα στη συλλογή που δεν μας θυμίζει τις προηγούμενες σεζόν της H&M . Όταν πρόκειται για στυλ η H&M επενδύει σε ποιότητα και φυσικά ποικιλία ωστε οι απανταχού fashionistas να βρίσκουν up-to-date συνολάκια και αξεσουάρ για τα γούστα τους.

Για τις προηγούμενες σεζόν, οι φούστες και τα φορέματα κυριάρχησαν στα γυναικεία. Το ανοιξιάτικο lookbook έρχεται σαν ευχάριστη έκπληξη με chic και εντυπωσιακά maxi φορέματα, tassel skirts με κεντημένα ζωνάκια, vintage inspired φορέματα που κάθε άλλο παρά απαρατήρητα περνούν, ενώ οι mini και pencil φούστες με κρόσσια μας κλέβουν την καρδια! Η κολεξιόν είναι τόσο εκκεντρική, όσο και άνετη με στοιχεία έντονα από την αντρική γκαρνταρόμπα, ίσιες γραμμές και oversized σχέδια.

Δε λείπουν τα studded δερμάτινα jackets, τα πρωτότυπα floral prints, τα κεντημένα κολάν ή με τρουκς, τα σακάκια με patchwork και τα bohemian αξεσουάρ που σε κάνουν να μένεις με το στόμα ανοιχτό. Στον αντίποδα η απλότητα που τόσο λατρεύει το Σουηδικό brand με απόλυτα μονόχρωμα κομμάτια, σοφιστικέ κοψίματα σε basic ρούχα για να εξισορροπεί και να δημιουργείται ένα απόλυτα αρμονικό look. Θα δούμε ακόμη tank tops με τύπωμα ανανά, ανατολίτικα πουκάμισα, πουκάμισα που θυμίζουν άγρια Δύση, T-shirts και κοστούμια από μετάξι και παπούτσια που θα μας ξετρελάνουν!

Πάρτε μία μικρή γεύση από τις φωτογραφίες και ετοιμαστείτε γιατί 3 μήνες δεν αργούν να περάσουν!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια φημολογείται πως θα είναι η νέα συνεργασία του H&M;

Maison Martin Margiela for H&M διά χειρός Dreamer

Maison Martin Margiela for H&M New York: Mία διαφορετική παρουσίαση που μας καθήλωσε!