To Queen.gr βρέθηκε στην παρουσίαση της ανοιξιάτικης συλλογής της H&M

To Queen.gr βρέθηκε στην παρουσίαση της ανοιξιάτικης συλλογής της H&M

To μποέμ συναντά τον 21o αιώνα...

Για την άνοιξη του 2013 η H&M μας επιφύλασσε εκπλήξεις. Είχαμε μόλις δει το επίσημο lookbook, όμως τίποτα δεν συγκρινόταν με το να δούμε και να αγγίξουμε τα κομμάτια από κοντά. Αρκετά από αυτά τα δοκιμάσαμε και δηλώνουμε γοητευμένοι.

Εχτές, λοιπόν, το Queen.gr βρέθηκε στην παρουσίαση της ανοιξιάτικης συλλογής της H&M και λάτρεψε την έντονη μποέμ αισθητική. Ρούχα με διακοσμητικά και τελειώματα σε μοντέρνα κοψίματα, που δίνουν αθλητικό και χαλαρό ύφος χωρίς να χάνουν σε class. Φούτερ, φορέματα και κολάν με ιδιαίτερες ραφές και δερμάτινα με σχήματα και patchwork που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, ακριβώς όπως τα σακάκια.

Η ανάγλυφες υφές, οι φούντες και τα κρόσσια κυριαρχούν με το κρεμ, το λαδί και το κόκκινο να κλέβουν την παράσταση, χωρίς φυσικά να λείπει ο αιώνιος πρωταγωνιστής: το μαύρο. Τα μπροκάρ, τα μεσάτα φορέματα και τα υπερμεγέθη ρούχα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους, παράλληλα με τα τρουκς και τους φραμπαλάδες. Τα πετροπλυμένα χρώματα, συναγωνίζονται τις ουδέτερες αποχρώσεις του κίτρινου, του πορτοκαλί και του γκρι τόσο σε βαμβάκι και λινό, όσο σε μετάξι, κάνναβη, denim και δέρμα.

Μας έκαναν εντύπωση τα καουμπόυκα ημίμποτα με στολίδια, οι εμπριμέ πλατφόρμες, οι τσάντες με φούντες και οι φάκελοι με τρουκς, τα σκουλαρίκια με φούντες, τα κολιέ-γραβάτες, τα βραχιόλια με charms και όχι μόνο.

Δείτε τις φωτογραφίες από την ιδιαίτερη παρουσίαση της συλλογής και πάρτε μία πιο πλήρη ιδέα για το τι μας περιμένει....

Ποια φημολογείται πως θα είναι η νέα συνεργασία του H&M;

Maison Martin Margiela for H&M διά χειρός Dreamer

Maison Martin Margiela for H&M New York: Mία διαφορετική παρουσίαση που μας καθήλωσε!