Δείτε την υπέροχη Χριστουγεννιάτικη κολεξιόν Yamamay

Δείτε την υπέροχη Χριστουγεννιάτικη κολεξιόν Yamamay

Μέσα από έναν ειδικού μεγέθους συλλεκτικό κατάλογο

H νέα Χριστουγεννιάτικη συλλογή Yamamay κυκλοφορεί και εσείς μπορείτε να την απολαύσετε μέσα από ένα υπέροχο ημερολόγιο 13-μηνών που φωτογραφήθηκε μέσα στο αποκλειστικό σκηνικό του burlesque show στο καμπαρέ του Lido, στο Champs-Élysées στο Παρίσι.

Μέσα σπό το φακό του Giampaolo Sgura, φωτογράφου που συνεργάζεται με την γαλλική και ιαπωνική Vogue και το Vanity Fair, βλέπουμε 4 supermodels που ενσαρκώνουν απόλυτα τους διαφορετικούς γυναικείους κόσμους που ενέπνευσαν τη κολεξιόν Yamamay. Η καυτή Ariadne Artiles παρουσιάζει τον αισθησιασμό της μεσογειακής γυναίκας, η Laura Sanchez αντιπροσωπεύει την "κλασσική ομορφιά", η Milou Sluis είναι η τέλεια μίξη της ζωντανής και αιθέριας γυναίκας και τέλος η Irina Sharipova μας μαγεύει με την ανατολίτικη και εξωτική γοητεία της. Μαζί τους οι σέξι αθλητές Massimiliano Rosolino και Diego Occhiuzzi.

Η μαγευτική Μiss Xmas, φοράει ένα χαριτωμένο ριγέ κόκκινο/λευκό σετ εσωρούχων, push up σουτιέν και g-string με suspender, στολισμένο με πούπουλα marabu. Top και εσώρουχα σε παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις διακοσμημένα με κορδόνια, see-through κοψίματα και παγιέτες που δημιουργούν απολαυστικά παιχνίδια στο φως. Πρόκειται για μια συλλογή που τις ντύνει όλες, ακόμη και τις λιγότερο παραδοσιακές : μαύρη δαντέλα με τούλινες διαφάνειες με μεγάλα σχισίματα αλλά και γραμμές εμπνευσμένες από τα pin-up κορίτσια της δεκαετίας του 1950.

Για τους άντρες, η Yamamay σχεδίασε μία σειρά από εσώρουχα με παιχνιδιάρικα μηνύματα: "Ring My Bells", "All I Want For Christmas Is Here" αλλά και έξυπνα gadgets που συμπληρώνουν την κολεξιόν: εσώρουχα με γυαλιά 3D ή με ειδικά push up εφέ που γίνονται φανταστικά και πρωτότυπα δώρα. *Κυκλοφορεί πίσης η νέα συνεργασία Playboy for Yamamay: σούπερ σέξι εσώρουχα, πυτζάμες και μποξεράκια με το κλασσικό λαγουδάκι.

Για περισσότερα, κάνετ κλικ στο www.yamamay.com


Διαβάστε ακόμη:

Yamamay: «Τα καλύτερα έπονται»

Η ολοκαίνουργια συλλογή καλσόν της Yamamay είναι εδώ!

Yamamay Slim: Φόρεσέ το και χάσε πόντους!