Δείτε τη νέα συλλογή Gucci eyewear από κοντά στο EYE-Q στην Κηφισσιά

Δείτε τη νέα συλλογή Gucci eyewear από κοντά στο EYE-Q στην Κηφισσιά

Σε ένα ιδιαίτερο event από 1 έως 10 Δεκεμβρίου

Από την 1 έως τις 10 Δεκεμβρίου, το κατάστημα οπτικών ΕYE-Q στην Κηφισσιά σας περιμένει με ένα πολύ ενδιαφέρον fashion event, στο οποίο θα παρουσιάζεται η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως Gucci για την περίοδο Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012/2013.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοντέλα από το πλήρες δειγματολόγιο της συλλογής, με εντυπωσιακά σχέδια και με λαμπερούς χρωματικούς συνδυασμούς. Μία ευκαιρία για κάθε fashionista να δοκιμάσει από κοντά κλασικά και ταυτόχρονα ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου, που αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ για ένα ακαταμάχητο στυλ. Τα γυαλιά Gucci θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του δεκαημέρου, που θα σας ενθουσιάσουν με το μοναδικό ύφος που χαρακτηρίζει τον διάσημο Οίκο, για να δοκιμάσετε και να διαλέξετε το κατάλληλο ζευγάρι για εσάς.

Για μία μοναδική εμπειρία ενόψει της Χριστουγεννιάτικης εορταστικής περιόδου και προτάσεις που θα αποτελέσουν το ιδανικό δώρο τόσο για εσάς την ίδια όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, επισκεφθείτε το κατάστημα ΕYE-Q (Κυριαζή 36, Κηφισσιά/ τ. 210 62 33 326).

Διαβάστε ακόμη:

Κλέψε το υπέροχο denim-chic look της Ali Larter σε σούπερ τιμές!

Τι γυαλιά ηλίου φόρεσε η Rihanna στην εμφάνισή της στο ντεφιλέ της Victoria's Secret;

Bijou: νέα συλλογή γυαλιών από τον οίκο Chanel