Veet Scarf-ίσου: Εσύ πού θα φόραγες το μαντήλι σου;

Veet Scarf-ίσου: Εσύ πού θα φόραγες το μαντήλι σου;

Κερδίστε ένα επώνυμο μαντήλι και προϊόντα Veet, στον πιο κομψό διαγωνισμό!

Το Veet Scarf- ίσου είναι ο διαγωνισμός των αγαπημένων μας προϊόντων Veet, που θα αναδείξει την πιο stylish πλευρά σου! Ο διαγωνισμός ξεκίνησε μέσω Facebook την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 και θα διαρκέσει, έως και την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, για να μεπίτε στην κλήρωση, είναι να scarf- ιστείτε που θα φοράγατε το μαντήλι σας, να βγάλετε μια φωτογραφία, να κάνετε like στη σελίδα του Veet στο Facebook και να ανεβάσετε την φωτογραφία σας στον τοίχο του Veet. H συντάκτρια του Queen.gr, Αφροδίτη Γκόγκογλου θα επιλέξει τις επικρατέστερες φωτογραφίες και οι 5 τελικές νικήτριες του διαγωνισμού θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση και θα κερδίσουν από ένα χειροποίητο μαντήλι της σχεδιάστριας Elena, τα οποία δημιουργεί με την γιαπωνέζικη τεχνική Nuno Felting, συνδυάζοντας μετάξι με μαλλί.

Μην χάνετε στιγμή! Δημιουργήστε με το αγαπημένο σας μαντήλι το πιο ξεχωριστό στυλ, μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε ένα χειροποίητο μαντήλι της Elena Nuno Felting και προϊόντα Veet.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους αναλυτικούς όρους του διαγωνισμού παρακαλούμε επισκεφτείτε την σελίδα του Veet στο Facebook