Εσύ πόσους τρόπους μπορείς να scarf-ιστείς για να φορέσεις το μαντήλι σου;

Εσύ πόσους τρόπους μπορείς να scarf-ιστείς για να φορέσεις το μαντήλι σου;

Δημιούργησε με το αγαπημένο σου αξεσουάρ και κέρδισε ένα custom made μαντήλι και μοναδικά δώρα από το Veet

Λίγες μόνο μέρες έμειναν μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, που θα αναδείξει την πιο στυλάτη πλευρά των φίλων του Veet! Μέχρι την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012, μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό των αγαπημένων μας προϊόντων που διεξάγεται μέσω Facebook!

Scarf-ιστείτε που θα φορούσατε το μαντήλι σας, κάντε Like στη σελίδα του Veet στο Facebook, βγάλτε μία φωτογραφία όπου φοράτε, με τον πιο πρωτότυπο τρόπο το αγαπημένο σας αξεσουάρ και ανεβάστε την στον τοίχο του Veet. Οι επικρατέστερες φωτογραφίες θα επιλεγούν από την fashion editor του Queen.gr, Αφροδίτη Γκόγκογλου, και οι 5 τελικές νικήτριες θα αναδειχτούν μετά από κλήρωση, και θα κερδίσουν από ένα μοναδικό μαντήλι του brand της γνωστής σχεδιάστριας, Έλενας Κυριακαράκου, Elena Nuno Felting, φτιαγμένο αποκλειστικά γι' αυτές! Το μαντήλι, φτιαγμένο με την γιαπωνέζικη τεχνική Nuno Felting, φτιαγμένο από μαλλί και μετάξι, θα είναι θα είναι exclusive δημιουργία της γνωστής σχεδιάστριας για τις φίλες του Veet!

Μην χάνετε χρόνο! Βγάλτε την fashionista από μέσα σας, δημιουργήστε το πιο ξεχωριστό στυλ, με το αγαπημένο σας μαντήλι, και μπείτε στην κλήρωση για να αποκτήσετε την αποκλειστική δημιουργία, αλλά και προϊόντα Veet.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους αναλυτικούς όρους του διαγωνισμού παρακαλούμε επισκεφτείτε την σελίδα του Veet στο Facebook