Ποιος Άγγελος της Victoria’s Secret αποτρέπει από την ενασχόληση με το modeling;

Ποιος Άγγελος της Victoria’s Secret αποτρέπει από την ενασχόληση με το modeling;

Η ομιλία της στο TED του Palm Springs που σόκαρε τα εκκολαπτόμενα supermodels

H Cameron Russell στην 8χρονη καριέρα της είχε την τύχη να περπατήσει σε catwalks οίκων όπως οι Chanel, Oscar de la Renta και Balmain, ενώ ανήκει και στην ομάδα των Αγγέλων της Victoria's Secret. Με δεδομένη την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της, ο λόγος της 25χρονης στο TED του Palm Springs δημιούργησε αίσθηση. Η Russell συμβούλευσε τα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το modeling να επιλέξουν, αντ' αυτού, κάτι «που δεν είναι έξω από τις δυνατότητές τους».


«Αυτό που θέλω, στην πραγματικότητα, να πω σε αυτά τα μικρά κορίτσια, είναι "Γιατί; Μπορείτε να γίνετε τα πάντα. Μπορείτε να γίνετε Πρόδερος των Η.Π.Α., ή να ανακαλύψετε το επόμενο internet, ή ένας νίντζα- καρδιοχειρούργος- ποιητής, πράγμα που θα ήταν υπέροχο, γιατί θα ήσασταν οι πρώτοι που θα το έκαναν"».

Το μοντέλο συνέχισε, λέγοντας «Το να λες ότι θέλεις να γίνεις μοντέλο, όταν μεγαλώσεις, είναι αντίστοιχο του να λες ότι θέλεις να κερδίσεις το Powerball. Είναι έξω από τον έλεγχό σου, και είναι τέλειο, αλλά δεν είναι επιλογή καριέρας. Εγώ υπήρξα τυχερή- είμαι αποδέκτης μίας κληρονομιάς την οποία δεν ζήτησα, μου δόθηκε και απολαμβάνω τα οφέλη της».

Διαβάστε ακόμα:
Stella McCartney: η πιο δημοφιλής διαδικτυακά σχεδιάστρια στο Ηνωμένο Βασίλειο
Σόι πάει το βασίλειο (των supermodels)
O Raf Simons θέλει να κάνει τον Dior «σαν την Chanel»