Veet Scarf-ίσου: Λίγες μόνο ώρες έμειναν για να λάβετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό

Veet Scarf-ίσου: Λίγες μόνο ώρες έμειναν για να λάβετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό

Και να κάνετε δικό σας ένα custom made μαντήλι και μοναδικά δώρα από το Veet

Λίγες ώρες έχουν μείνει μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού Veet Scarf-ίσου, που σκοπό έχει να αναδείξει την πιο stylish πλευρά των fashionistas- φίλων του Veet! Μέχρι σήμερα το βράδυ, έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό που διεξάγουν, τα αγαπημένα μας προϊόντα Veet, μέσω Facebook.

Η διαδικασία είναι απλή. Scarf-ιστείτε που θα φορούσατε το μαντήλι σας, κάντε Like στη σελίδα του Veet στο Facebook, βγάλτε μία φωτογραφία όπου φοράτε, με τον πιο πρωτότυπο τρόπο το αγαπημένο σας αξεσουάρ και ανεβάστε την στον τοίχο του Veet. Η συντάκτης του Queen, Αφροδίτη Γκόγκογλου, θα επιλέξει τις πιο πρωτότυπες φωτογραφίες, ενώ οι 5 επικρατέστερες θα αναδειχτούν μέσα από κλήρωση, και ένα custom made μαντήλι του brand Elena Nuno Felting, της γνωστής σχεδιάστριας, Έλενας Κυριακαράκου, θα γίνει δικό τους! Η μοναδική δημιουργία της σχεδιάστριας, είναι φτιαγμένη με την γιαπωνέζικη τεχνική Nuno Felting, είναι από μαλλί και μετάξι, αποκλειστικά για τις φίλες του Veet!
Μην χάνετε χρόνο! Βγάλτε την fashionista από μέσα σας, δημιουργήστε το πιο ξεχωριστό στυλ, με το αγαπημένο σας μαντήλι, και μπείτε στην κλήρωση για να αποκτήσετε την αποκλειστική δημιουργία, αλλά και προϊόντα Veet.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους αναλυτικούς όρους του διαγωνισμού παρακαλούμε επισκεφτείτε την σελίδα του Veet στο Facebook