Δείτε τη νέα εορταστική συλλογή Gap ’12: Love Comes in Every Shade

Δείτε τη νέα εορταστική συλλογή Gap ’12: Love Comes in Every Shade

Υπέροχα κομμάτια που θα μας αλλάξουν τη διάθεση αυτές τις γιορτές και ολόκληρο το χειμώνα

Τα Gap γιορτάζουν την αγάπη και τις διαφορετικές της μορφές που νιώθουμε με όλους όσους μοιραζόμαστε τη ζωή μας με χρώμα και αισιοδοξία μέσα από τα χαρακτηριστικά κομμάτια της νέας συλλογής Gap Holiday '12.

To moto της Gap Love Comes in Every Shade, ενώνει τις διαφορετικές μορφές αγάπης με την αισιοδοξία που αποπνέουν τα κομμάτια της και μας προσκαλεί να εκφράσουμε την αγάπη που νιώθουμε για τους δικούς μας ανθρώπους μέσα από συμβολικά δώρα που θα φέρουν χαρά σε όλους όσους βρίσκονται στο χριστουγεννιάτικο wish list και στην καρδιά μας! Αυτές τις γιορτές, βασικά styles επιστρέφουν με έντονα, φρέσκα χρώματα και colorblocking εμπριμέ και σχέδια:

Η γυναικεία συλλογή Gap Holiday '12, χαρακτηρίζεται από ρούχα με cozy διάθεση όπως κοτλέ παντελόνια-κολάν σε μαύρο, navy και camel. Τα νέα αγαπημένα Eversoft Gap Sweaters από την άλλη, έχουν δημιουργηθεί από την πιο απαλή ποικιλία πλεκτού και είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα και κοψίματα με λαιμόκοψη ή V-neck. Cable πλεκτά σε έντονο κόκκινο και λευκό του πάγου συνδυάζονται με τα λατρεμένα Sexy Boyfriend και Original Fit Denim και με τα νέα parka jackets σε χακί και γκρι με λεπτομέρειες από γούνα στην κουκούλα. Τα Gap προτείνουν ακόμη συνδυασμούς με πρωταγωνιστές τις ρίγες σε έντονο neon coral και κίτρινο με γκρι και color-blocking. Mην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο τολμηρό Red Real Straight Jean. Εντυπωσιακά αξεσουάρ όπως ζώνες σε έντονα χρώματα και animal print patterns αλλά και πλεκτά κασκόλ όχι μόνο συμπληρώνουν το look, αποτελούν ταυτόχρονα ιδανικά δώρα για τους αγαπημένους μας. Ιδέα: συνδυάστε το mixed stripe πουλόβερ σε χαρούμενες αποχρώσεις με το αντίστοιχο κασκόλ και δημιουργήστε ένα μοναδικό look!

Η ανδρική συλλογή Gap Holiday '12 από την άλλη, διαθέτει χρώμα και περιλαμβάνει Lived in slim Khakis που συνδυάζονται ιδανικά με καρό πουκάμισα, T-Shirts με τσεπάκια και γραφικά, πλεκτές ζακέτες και hoodies που δημιουργούν την απόλυτη ανδρική χειμερινή γκαρνταρόμπα. Τα ζεστά μάλλινα πουλόβερ διατίθενται σε basic χρώματα όπως γκρι σε ανοικτές και πιο σκούρες αποχρώσεις και μαύρο αλλά και πουλόβερ με ιδιαίτερα σχέδια που θα ξετρελάνουν τους αγαπημένους σας.

Love Comes in Every Shade @ Gap. Μοιραστείτε το!
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα των Gap στο Facebook
www.facebook.com/greecegap