Τέσσερις ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στη νέα Prada καμπάνια

Τέσσερις ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στη νέα Prada καμπάνια

Ο ιταλικός οίκος τραβά και πάλι τα βλέμματα πάνω του.

Απλότητα, λεπτομέρεια, κομψότητα. Αυτά είναι τα τρία χαρακτηριστικά της νέας ανοιξιάτικης ανδρικής καμπάνιας του οίκου Prada στην οποία πρωταγωνιστούν τέσσερις κορυφαίοι άνδρες. Δύο iconic αστέρια του κινηματογράφου και δύο νέα, ανερχόμενα ταλέντα έφεραν τη δική τους προσωπική αίσθηση του στυλ σε αυτή την καμπάνια.

Ο λόγος για τους Dane DeHaan, Benicio Del Toro, Harvey Keitel και Aaron Taylor-Johnson που φωτογραφήθηκαν στο Λονδίνο από τον David Sims με το αποτέλεσμα να είναι μια σειρά από υπέροχα ασπρόμαυρα πορτρέτα.

Το σκηνικό στην καμπάνια αυτή είναι λιτό και το χρώμα απουσιάζει αναδεικνύοντας έτσι την ενέργεια και τη μοναδικότητα καθενός από τους πρωταγωνιστές. Ο ψυχρός μινιμαλισμός δίνει περισσότερη έμφαση στη λεπτομέρεια και η χαλαρότητα των πρωταγωνιστών στις πόζες σε συνδυασμό με τα καλοραμμένα ρούχα ενέχουν μια σιωπηλή επανάσταση στο ανδρικό στυλ. Το αποτέλεσμα είναι μοντέρνο και συνάμα διαχρονικό με τον David Sims να χειρίζεται άψογα το φως και τις σκιές δημιουργώντας εντυπωσιακές φιγούρες που άλλοτε τις καταπίνει το σκοτάδι και άλλοτε πλαισιώνονται από εκτυφλωτικό φως.

Διαβάστε επίσης:

Ο οίκος Prada φόρεσε τα γιορτινά του

Louis Vuitton: το καρό μονοπωλεί τη νέα ανοιξιάτικη καμπάνια

O Romeo Beckham στη νέα Burberry καμπάνια