Λόγια και απόψεις περί μόδας από τη μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού Regalinas!

Λόγια και απόψεις περί μόδας από τη μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού Regalinas!

Γνωρίστε καλύτερα τη Μαρία Αχλαδά!

Ο διαγωνισμός Regalinas έφτασε στο τέλος του και στις 21/12/12 επιλέχθηκε η νικήτρια. Η Μαρία Αχλαδά ,λοιπόν, είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού μας.
H Μαρία κέρδισε το internship ενός μήνα στο Queen.gr αλλά και την κυκλοφορία του Queen t-shirt της από την γνωστή εταιρεία Regalinas! Έτσι λοιπόν το σχέδιό της θα το δούμε σύντομα να κυκλοφορεί στα καταστήματα. 1 ευρώ από κάθε πώληση θα δοθεί για τη στήριξη της Κιβωτού του Κόσμου.
Το Queen επικοινώνησε με τη νικήτρια και τις έκανε γενικές ερωτήσεις περί μόδας για να γνωρίσετε καλύτερα το στυλ της.


Από που εμπνεύστηκες το σχέδιό σου;

Οι λέξεις fashion, Queen και Regalinas ήταν οι τρεις άρρηκτες λέξεις που μου αρκούσαν για να πιάσω το μολύβι και να σχεδιάσω. Το t-shirt αυτό αντιπροσωπεύει για εμένα την fashion queen γυναίκα. Έβαλα πάνω στο σχέδιο όλα τα trends της σεζόν για να δείξω αυτό ακριβώς, τη μόδα, τις τάσεις. Αυτό δεν κάνει άλλωστε και το Queen; Ενημέρωση για τις τάσεις και το στυλ! Μέσω του t-shirt μου αυτά ήθελα κι εγώ να προβάλω.

Τι είναι για εσένα μόδα;

Μόδα για εμένα είναι μια διαχρονική ανακύκλωση. Η μόδα έρχεται και παρέρχεται, φέρνοντας συνεχώς νέα trends στο προσκήνιο. Το στυλ και η fashion-άποψη έχουν σημασία!

Πως αντιλαμβάνεσαι την fashion queen γυναίκα;


Mια fashion queen πιστεύω πως θα πρέπει να νιώθει πρώτα από όλα άνετα με τον εαυτό της. Η αυτοπεποίθηση είναι το Α και το Ω. Θα πρέπει ό,τι και να φοράει να το υποστηρίζει και να μην γίνεται θύμα της μόδας. Η μόδα δίνει ιδέες, εσύ πρέπει να επιλέγεις τι σε κάνει να νιώθεις όμορφα και να το ενστερνίζεσαι


Πως ένιωσες που κέρδισες στο διαγωνισμό;
Ένιωσα πολύ όμορφα. Λογικό δεν είναι; Η κυκλοφορία ενός δικού σου σχεδίου από μια γνωστή εταιρία δεν είναι και λίγο. Ευχαριστώ το Queen και τη Regalinas!


Κάνε μια ευχή για το 2013


Eύχομαι σε όλους το νέο έτος να τους προσφέρει υγεία, αγάπη και ευτυχία. Μη χάνετε ποτέ την αισιοδοξία σας. Η θετική σκέψη είναι πολύ σημαντική.

Ευχαριστούμε πολύ τη Μαρία και την περιμένουμε στο Queen να τη γνωρίσουμε καλύτερα. Αναμένουμε και το t-shirt σύντομα.. Μην ξεχνάτε και το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα. Σύντομα περισσότερα νέα.