Αυτό το Σάββατοκύριακο 29-30 Δεκεμβρίου, ελάτε στο Bazaar Αγάπης και μοιράστε ευτυχία!

Αυτό το Σάββατοκύριακο 29-30 Δεκεμβρίου, ελάτε στο Bazaar Αγάπης και μοιράστε ευτυχία!

Κάντε υπέροχες αγορές και δώστε στα παιδιά του ΠΙΚΠΑ Βούλας ένα λόγο να χαμογελάσουν

Οι μέρες για τη νέα χρονιά ολοένα και πλησιάζουν και τα περιθώρια για αγορές στενεύουν. Παρά τις δυσκολίες της κρίσης- τα τελευταία δώρα για τους αγαπημένους ή για τον εαυτό μας, περιμένουν να αγοραστούν. Tι καλύτερο, λοιπόν, από το να συνδυάσουμε αμέτρητες label επιλογές, σε super τιμές με την ευκαιρία να προσφέρουμε πολύτιμη βοήθεια σε μικρά παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σας περιμένουμε στο Bazaar Αγάπης το Σάββατο 29/12 και την Κυριακή 30/12 από τις 10.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα, στο Balux Café στη Γλυφάδα. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο ΠΙΚΠΑ Βούλας. Από το Bazaar, που συνδιοργανώνουν με μεγάλη φροντίδα και αγάπη για προσφορά, ο όμιλος Παπαθεοχάρη, η εταιρεία DPG Digital Media, το γυναικείο lifestyle portal QUEEN.GR και η εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων «Follow Me», δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις, με όμορφα δώρα που θα αποκτήσουν κάποιοι από τους τυχερούς που θα παρευρεθούν. Εντυπωσιακά δώρα, όπως δωρεάν θεραπείες στην κλινική Beverly Hills Γλυφάδας, συνεδρίες εκγύμνασης με την Κα. Ελένη Πετρουλάκη αλλά και στο Studio Elpida Zorba, εισιτήρια για τη Γαλλία από την AIR FRANCE και ένα δώρο έκπληξη από τον όμιλο Παπαθεοχάρη.

Σας περιμένουμε για να χαρίσουμε, όλοι μαζί, πάρα πολλά χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Για εμάς και για εσάς είναι μια απλή αγορά, για κάποιους είναι με κίνηση φροντίδας.

Εταιρείες που συμμετέχουν στο Bazaar (αλφαβητικά):
A.M. LUXURY
AIRFRANCE
All Jeans
arte di ottico
asana - ELENI PETROULAKI IVIC
ASH
ATHENS BEVERLY HILLS MEDICAL GROUP
attr@ttivo
brandsGalaxy
CARPISA
DKNY
Elpida Zorba
FF GROUP
FRAME
fullah sugah
GREEK ART GOODS (by Hommer & Co)
haralas
Liana Camba
LIERAC PARIS
MILK & HONEY
NIZAL
ORIFLAME
PHYTO PARIS
studio seven
Triumph
Yamamay
zoo planet

*Θα βρείτε ρούχα, εσώρουχα, καλλυντικά, φαρμακευτικά καλλυντικά, αξεσουάρ, γυαλιά ηλίου κ.α.