Δείτε την υπέροχη pre-fall συλλογή 2013 των Dsquared2

Δείτε την υπέροχη pre-fall συλλογή 2013 των Dsquared2

Το brand αλλάζει το στυλ του και υιοθετεί τη vintage αισθητική

Από τις pre-fall συλλογές του 2013 που μας έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν αυτή του γνωστού brand Dsquared2. Οι δύο σχεδιαστές Dean και Dan Caten αποφάσισαν να οδηγήσουν την Dsquared2 σε νέα μονοπάτια δίνοντας της όπως είπαν και οι ίδιοι ένα ιδιαίτερο και ξεκάθαρο vintage chicness.

Αυτή η pre-fall συλλογή δείχνει να καθορίζει τη μετέπειτα πορεία των δύο διάσημων designers, οι οποίοι ξεφεύγουν από το συνηθισμένο τους παιχνιδιάρικο και sexy στυλ, εντάσσοντας το vintage και τις κλασικές γραμμές στη νέα τους κολεξιόν. Με εμφανή την επιρροή των δεκαετιών του '40 και του '60 στα σχέδιά τους προσπαθού φέτος να υπογραμμίσουν τη θηλυκότητα χωρίς την ... υπερέκθεση δέρματος.

Πραγματικά μας αρέσει πολύ αυτή η αλλαγή, καθώς το κλασικό chicness απογειώνεται με τον αέρα μιας άλλης εποχής, ενώ παράλληλα είναι απόλυτα φορέσιμο. Υπέροχα midi και maxi φορέματα, pencil skirts που αγκαλιάζουν τις καμπύλες, baggy παντελόνια με ψηλή μέση, άνετα πλεκτά και κομψά παλτό. Μπεζ, κόκκινο, μάυρο, πετρόλ, πορτοκαλί, λευκό και ροζ έχουν την τιμιτική τους.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό το Σάββατοκύριακο 29-30 Δεκεμβρίου, ελάτε στο Bazaar Αγάπης και μοιράστε ευτυχία!

Nordic Leggings: Το Χριστουγεννιάτικο έθιμο που έγινε trend