Εσείς θα δίνατε 1.500 δολάρια για μία τσάντα J. Crew;

Εσείς θα δίνατε 1.500 δολάρια για μία τσάντα J. Crew;

Κι όμως, το αμερικανικό brand κυκλοφόρησε ένα σχέδιο σε εξωφρενική τιμή

Το αμερικανικό brand J. Crew σίγουρα, τις τελευταίες σεζόν προσπαθεί να μπει στον χώρο των high-end εταιρειών, δείχνοντας την συλλογή του στο New York Fashion Week, δημιουργώντας μία ακριβότερη συλλογή και ανακοινώνοντας μία συνεργασία με τον Manolo Blahnik (αποτελέσματα της οποίας δεν είδαμε ποτέ).

Η τελευταία κίνηση του brand στον κόσμο της πολυτέλειας έρχεται υπό την μορφή ενός αξεσουάρ- και μάλιστα, ενός πολύ ακριβού αξεσουάρ. Το J. Crew κυκλοφόρησε μία εκδοχή της διάσημης τσάντας του, Edie, φτιαγμένη από δέρμα αλιγάτορα. Το αξεσουάρ, που κυκλοφόρησε ακριβώς πριν τις γιορτές, στοιχίζει 1.500 δολάρια και πωλείται αποκλειστικά στη μπουτίκ του brand στη Madison Avenue.

Μόνο εννέα ήταν τα κομμάτια της εν λόγω τσάντας που κυκλοφόρησαν αλλά, για τις φανατικές των J. Crew, υπάρχει και η εκδοχή από δέρμα πύθωνα, η οποία στοιχίζει 795 δολάρια. Σύμφωνα με το Tumblr της εταιρείας, η τσάντα από δέρμα αλιγάτορα είναι «το τέλειο ακριβό δώρο για φέτος». Εμάς πάλι μας φαίνεται υπερβολικά ακριβή, ειδικά όταν μιλάμε για ένα brand όπως τα J. Crew.

Διαβάστε ακόμα:
Δείτε τις bridal προτάσεις από το label J.Crew για το 2012
Η νέα fashion συνεργασία της Gwyneth Paltrow
Ο Manholo Blanhik σχεδιάζει για τoν oίκο J.Crew