Kάτια Δελατόλα: Εντυπωσιάζει με μία συλλογή - ταξίδι στο χρόνο!

Kάτια Δελατόλα: Εντυπωσιάζει με μία συλλογή - ταξίδι στο χρόνο!

Υπέροχα αξεσουάρ και φορέματα που θυμίζουν παραμύθι

Ένα ταξίδι στο χρόνο είναι η συλλογή της Κάτιας Δελατόλα TWISTED VINTAGE για τη σεζόν που διανύουμε. Ένα ταξίδι σε καιρούς ρομαντικούς, όπου η θηλυκότητα έπαιζε διακριτικά με την πολυτέλεια ενώ η κομψότητα με το κοριτσάκι που όλες οι γυναίκες κρύβουμε μέσα μας.

Καιρός να νιώσουμε και πάλι την αγάπη για τη ζωή, το κέφι και την όρεξη για παιχνίδι και διασκέδαση μέσα σε κομμάτια με μοναδικά prints ζωγραφισμένα και τυπωμένα πάνω σε μετάξι. Δημιουργίες από πούπουλα και χάντρες... υπέροχα και σέξι mini dresses και ονειρεμένες διαφάνειες σε συνδυασμό με εντυπωσιακά αξεσουάρ που μας ταξιδεύουν στη δεκαετία του '20 και μας μεταμορφώνουν σε πριγκίπισσες.

Η συλλογή TWISTED VINTAGE 12-13 είναι η αφορμή για να βγάλουμε προς τα έξω τον πιο λαμπερό και θηλυκό εαυτό μας. Στο ίδιο πνεύμα κυμαίνεται και η BRIDAL COLLECTION της Κάτιας Δελατόλα, παίζοντας με στοιχεία που καθορίζονται από την πολυτέλεια και ταυτόχρονα αποπνέουν μία απλότητα ρετρό εποχής, χωρίς να παραγκωνίζουν το μινιμαλιστικό χαρακτήρα της σύγχρονης γυναίκας. Με αυτό τον τρόπο, οι δημιουργίες της σχεδιάστριας μπορούν να φορεθούν από κάθε γυναίκα.

Η συλλογή TWISTED VINTAGE καθώς και η BRIDAL COLLECTION F/W 12-13 της Κάτιας Δελατόλα, είναι διαθέσιμες στο ατελιέ της οδού Ηροδότου 29 στο Κολωνάκι, κατόπιν ραντεβού (τηλ 210 7296327).

Διαβάστε ακόμη:

Galliano: Τι προτείνει επί ποδός για τη νέα σεζόν;

Diane Von Furstenberg: Τι θα κρατήσουμε το 2013;

8 Πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τον θρυλικό οίκο Chloe