O Riccardo Tisci είναι θρησκεία

O Riccardo Tisci είναι θρησκεία

Ο υπερταλαντούχος Ιταλός σχεδιαστής Riccardo Tisci του γαλλικού οίκου Givenchy τώρα και guest editor του πάντα συλλεκτικού Visionaire.

Ένα νέο είδωλο που σεζόν με τη σεζόν, χρόνο με το χρόνο κάνει με το ταλέντο του τον κόσμο να παραληρεί και έχοντας ιδέες που κυριολεκτικά προδίδουν μια αστείρευτη πηγή έμφυτου ταλέντου, αποφάσισε να κάνει και ένα πέρασμα από την συλλεκτική βίβλο της μόδας, την έκδοση του αμερικανικού Visionaire, τεύχος Νο 60.

Ο Riccardo έχει ξανακάνει guest editorial για το επίσης ιταλικό συλλεκτικό περιοδικό "Α" πριν περίπου τρία χρόνια. Αυτή τη φορά βέβαια η έκδοση θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συνεργασίες με φίλους, όπως τον φωτογράφο Mario Testino που θα φωτογραφίσει την στενή του φίλη και συνεργάτιδα, πρώην διευθύντρια της γαλλικής Vogue, Carine Roitfeld, αλλά και μια αποκλειστική συνέντευξη και φωτογράφιση του master του μινιμαλισμού και ήρωα πολλών ανθρώπων της βιομηχανίας της μόδας, Helmut Lang μετά από πολύχρονη απουσία από έντυπα και πασαρέλες.

Επίσης η κολλητή του εικαστικός, Marina Abramovic, θα συνεισφέρει καλλιτεχνικά, καθώς όλο το τεύχος έχει κεντρικό άξονα την εμμονή και λατρεία του Riccardo για την θρησκεία και δη τον καθολικισμό. Η συλλεκτική έκδοση περιορισμένων εντύπων, με μόνο 228 σελίδες, θα προσφέρετε σε συσκευασία αναμνηστικού εκκλησιαστικής αναφοράς και θα κοστίζει 425 δολάρια. Προμηθευτείτε το γρήγορα από κεντρικά διεθνή βιβλιοπωλεία και τις ομώνυμες boutique Givenchy ανά τον κόσμο.