H Cara Delevingne στην ανοιξιάτικη καμπάνια DKNY

H Cara Delevingne στην ανοιξιάτικη καμπάνια DKNY

To label γυρίζει σελίδα

H DKNY σίγουρα μας φέρνει μία ποικιλία από ενδιαφέρουσες επιλογές σε looks και concepts σε συνεχή βάση. Μετά από την chic uptown girl καμπάνια της για τη φθινοπωρινή συλλογή 2012 με την Ashley Greene, το label φαίνεται να αλλάζει και να στοχέυει σε ένα πιο γρέσκο και νεανικό ίσως που αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπο της Βρετανίδας Cara Delevingne. Το city chic διαδέχονται τα αγαπημένα 90s μέσα από διάφορα εντυπωσιακά κομμάτια και χρώματα.

Μία εικόνα που ταιριάζει απόλυτα στην Cara Delevingne, η οποία άλλωστε κατέχει και τον τίτλο Model of the Year. Ένα μοντέλο που ούτως ή άλλως κατέχει το δικό της ξεχωριστό στυλ και ξέρει να δίνει ζωή στις εικόνες ενώ περπάτησε σε 31 πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών μόνο τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ως πρόσωπια πια της DKNY επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Το brand από την άλλη προτείνει απλές, εμπνευσμένες από τα σπορ φόρμες σε αντίθεση μεγεθών και δυναμικές αποχρώσεις. Τολμηρές μονοχρωμίες και ζωηρά εμπριμέ αναδεικνύονται με ξεχωριστά αξεσουάρ όπως retro headphones, τεράστιες totes, σακίδια, statement γυαλιά ηλίου, υπέροχα βραχιόλια, καπέλα κλπ. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες...

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε το νέο lookbook της Mulberry για την άνοιξη του 2013

Ο Nicola Formichetti λανσάρει τσάντες για τον οίκο Μugler

Δείτε ποια χρώματα θα φορεθούν την ερχόμενη σεζόν