Tα trends της Άνοιξης από την H&M (video)

Tα trends της Άνοιξης από την H&M (video)

Δείτε τους σχεδιαστές και τους στυλίστες του κορυφαίου brand να αναλύουν τις τάσεις

Τι μας λέει η H&M για τα trends της ερχόμενης σεζόν; Το πιο hot crew δίνει τις απαντήσεις...

Αυτή η Άνοιξη αγαπά τα modern-bohemian looks με υλικά και στολίδια από παλιές εποχές που τοποθετούνται σε μοντέρνα κομμάτια. Θα υποδεχτούμε και επίσημα το νεο-μινιμαλισμό με πολλά layers, διαφορετικούς όγκους και υφές σε άνετα looks επηρεασμένα από την sporty αισθητική με έμφαση στα αέρινα υφάσματα και φαρδιές παντελόνες ή καμπάνες.

Θα λατρέψουμε τις διαφάνειες σε διαφορετικά υλικά και υφάσματα, με το σέξι στοιχείο να εισέρχεται αθόρυβα σε απλές εμφανίσεις. Το granny chic επίσης είναι κάτι που θα μας απασχολήσει μιας και θα δούμε μπροκάρ μαζί με διαφάνειες και βελουτέ με μουσελίνα και κυρίως ταγέρ και κοστούμια σε μπροκάρ και διακριτικά εμπριμέ... ακόμη και το καλοκαίρι. Πολλά στολίδια, πιέτες, κεντήματα, μεταλλικά στοιχεία laser cut κοψίματα και τελειώματα με ψαλίδι. Τα πιο δημοφιλή υφάσματα; Βαμβάκι και μετάξι όπως και λινό στο απόγειο είτε ματ είτε γυαλιστερά.

Το χειροποίητο στοιχείο απογειώνεται διατηρώντας μία vintage αισθητική. Κυριαρχούν τα εκκεντρικά μεγάλα κοσμήματα. Για την ακρίβεια costume κοσμήματα ιδιαιτέρως εντυπωσιακά και statement, κρόσσια και φούντες, πολύ ασπρόμαυρο και παστέλ, ουδέτερα χρώματα, φλογερό κόκκινο και μαύρο.

Διαβάστε ακόμη:

H Cara Delevingne στην ανοιξιάτικη καμπάνια DKNY

Δείτε την ανοιξιάτικη συλλογή UGG για το 2013

Ο Nicola Formichetti λανσάρει τσάντες για τον οίκο Μugler