Street style: Πάρτε fashion-ιδέες από απλά καθημερινά κορίτσια του εξωτερικού

Street style: Πάρτε fashion-ιδέες από απλά καθημερινά κορίτσια του εξωτερικού

Γιατί η αληθινή μόδα είναι στο δρόμο

Μπορεί να αγαπάμε να παρακολουθούμε τα fashion shows και να αναλύουμε σαν τρελές τα ρούχα των catwalks, παρόλα αυτά, πρέπει να τονίσουμε ότι η μόδα δεν είναι μόνο στην πασαρέλα. Μπορεί οι διάσημοι οίκοι μόδας να ορίζουν τα trends κάθε σεζόν, αλλά το να ακολουθείς τυφλά τα trends δεν έχει καμια αξία. Το στυλ δεν αποκτιέται! Και εκεί ακριβώς βρίσκεται η μαγεία της μόδας, στους διαφορετικούς συνδυασμούς που μπορεί να κάνει ο κάθε ένας από εμάς.


Η αληθινή λοιπόν μόδα βρίσκεται στο δρόμο. Στεκούμενοι σε μια γωνία, παρατηρώντας ανθρώπους να πηγαινοέρχονται, βλέπουμε τόσα διαφορετικά στυλ ντυσίματος. Σε πόλεις όπως: στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στη Νέα Υόρκη, κυκλοφορούν τόσα καλοντυμένα κορίτσια που πραγματικά δε χρειάζεται καν να ανοίξεις περιοδικό μόδας για να ενημερωθείς.


Συλλέξαμε μερικά αγαπημένα street styles και σας τα παραθέτουμε στη gallery. Μάθετε πως μπορείτε να συνδυάσετε τη γούνα , το blazer ή το παλτό σας. Δείτε πως μπορείτε να απογειώσετε το στυλ σας με ένα σκουφάκι ή καπέλο και συνειδητοποιήστε ότι η αυτοπεποίθηση αρκεί για να δείχνετε cool & sexy.


Απόδειξη; Τα κορίτσια της διπλανής πόρτας που συλλέξαμε. Δείτε τις στη gallery!

Διαβάστε ακόμα:

Jennifer Lopez: Δείτε την απίστευτη φωτογράφισή της για το Bazaar

Τα στυλιστικά Do's & Don'ts που μας έμαθαν οι celebrities μέσα στο 2012

Barbara Bui S/S '13: Μοναδικά σχέδια- εκτυφλωτικά χρώματα