Εκπτώσεις: Τι πρέπει να προσέξετε και σε τι αξίζει να επενδύσετε!

Εκπτώσεις: Τι πρέπει να προσέξετε και σε τι αξίζει να επενδύσετε!

Οι εκπτώσεις άρχισαν και το Queen σας βοηθάει να κάνετε τις σωστές αγορές

Οι εκπτώσεις είναι πια γεγονός. «Επιτέλους» αναφωνούν οι Ελληνίδες fashionistas αφού ήρθε η στιγμή να αποκτήσουν τα κομμάτια που τόσο καιρό ήθελαν ,και λόγω οικονομικής πίεσης, δεν τα έκαναν δικά τους.


Τι πρέπει όμως να προσέξετε στην περίοδο των εκπτώσεων;


-Οι εκπτώσεις αποτελούν μεγάλη παγίδα. Μη βγείτε για ψώνια παρέα με τις πιστωτικές σας κάρτες. Σκεφτείτε πόσα χρήματα διαθέτετε για ψώνια και πηγαίνετε μόνο με αυτά. Με τον τρόπο αυτό δε θα παρασυρθείτε περεταίρω.
-Μην ψωνίζετε με τη λογική του πολύ φθηνού. Σκεφτείτε τι πραγματικά έχετε ανάγκη. Μην αγοράσετε 5 παρόμοια t-shirts απλώς και μόνο επειδή είναι πολύ φθηνά.
-Προσέξτε μην ξεγελαστείτε. Πάντα να κοιτάτε τα καρτελάκια στα οποία οφείλουν οι καταστηματάρχες να έχουν δύο τιμές, την αναγραφόμενη που υπήρχε πριν την έκπτωση και την μετέπειτα μειωμένη.



Πάμε τώρα να δούμε σε τι αξίζει να επενδύσουμε. Ποιες είναι οι έξυπνες αγορές;


-Το τζιν που πάντα θέλατε. Στις εκπτώσεις είναι η ευκαιρία σας να αγοράσετε το τζιν σας πιο φθηνά. Εκμεταλλευτείτε το.


-Παλτό ή blazer: Ιδανική είναι και η αγορά ενός παλτό που πάντα χρειάζεται στη ντουλάπα μας. Προτιμήστε το σε χρώματα όπως μαύρο, καφέ, μπεζ, τα οποία συνδυάζονται ευκολότερα. Super επιλογή είναι και η αγορά ενός blazer το οποίο κυριολεκτικά σας λύνει τα χέρια. Ιδανικό για casual chic ντυσίματα αλλά και για πιο επίσημες περιστάσεις.


-Δερμάτινο jacket: Μust-have item. Αποτελεί το ρούχο πασπαρτού, μιας και μπορείτε να το συνδυάσετε με τα πάντα, με τζιν, φόρεμα, σορτς μέχρι και με φόρμα. Επενδύστε σε ένα δερμάτινο jacket το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι δικαίως κυρίαρχο


-Κλασσικές δερμάτινες γόβες ή booties: Στις εκπτώσεις είναι η ευκαιρία σας να αποκτήσετε τις γόβες που κοιτούσατε καιρό ή τα hot booties που θα σας σώσουν σε κάθε περίσταση. Σίγουρα αξίζουν τα λεφτά τους


- Slipper shoes: Έγινε χαμός με τα slipper shoes. Εάν δε μπορέσατε να τα αποκτήσετε μέχρι τώρα, ήρθε η ώρα. Θα σας βολέψουν πολύ και θα τα φοράτε μέχρι να καλοκαιριάσει. Αν θέλετε να εμπλουτίσετε το στυλ σας με rock πνοή προτιμήστε τα studded slippers (με τρουκς)


-Αν διαθέτετε περισσότερα χρήματα, εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις διάσημων οίκων και κάντε δική σας την κλασική δερμάτινη τσάντα ή πορτοφόλι που πάντα ονειρευόσασταν. Κάτι μας λέει πως φέτος οι εκπτώσεις θα είναι ιδιαίτερα καλές.


-Τέλος, έξυπνο θα ήταν να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε καλλυντικά, κρέμες και αρώματα (εφόσον έχετε πετύχει πολύ καλές εκπτώσεις)

Διαβάστε ακόμα:

Street style: Πάρτε fashion-ιδέες από απλά καθημερινά κορίτσια του εξωτερικού

Jennifer Lopez: Δείτε την απίστευτη φωτογράφισή της για το Bazaar

Barbara Bui S/S '13: Μοναδικά σχέδια- εκτυφλωτικά χρώματα