Η Tara Stiles σχεδιάζει τη νέα συλλογή Reebok Yoga

Η Tara Stiles σχεδιάζει τη νέα συλλογή Reebok Yoga

Για να δείχνουμε stylish και να αισθανόμαστε όμορφα ακόμη και στη yoga

Η Reebok σε συνεργασία με την Tara Stiles, την παγκοσμίου φήμης καθηγήτρια yoga, παρουσιάζει τη νέα συλλογή Reebok Yoga για την Άνοιξη-Καλοκαίρι '13 δίνοντας νέα διάσταση στη yoga. Mία συλλογή με χρώμα, αέρινες δημιουργίες και απαλά υφάσματα που ξεχωρίζει για τη σύγχρονη, απρόβλεπτη και παιχνιδιάρικη αισθητική της, παράλληλα με την άνεση που προσφέρουν τα κομμάτια της στις fan της yoga.

Με έντονα σχέδια και μοτίβα, η συλλογή Reebok Yoga συνδυάζει το urban style με την άνεση προκειμένου να ικανοποιήσει τις δυναμικές γυναίκες, που θέλουν να νιώθουν άνετα στην προπόνησή τους ενώ ταυτόχρονα να είναι σίγουρες για το στυλ τους μέσα στο γυμναστήριο. Από τα κομμάτια της συλλογής ξεχωρίζουν το Reebok Hoodie, ένα ζεστό και κοντό φούτερ, που δίνει ένα φρέσκο και νεανικό αέρα χαρίζοντας άνεση στις κινήσεις, καθώς και το Yoga French Terry Pant, ένα κολάν με minimal σχεδιασμό που επιτρέπει στις γυναίκες να βγάλουν προς τα έξω τη rock πλευρά τους. Τη συλλογή συμπληρώνει το τολμηρό αλλά chic Yoga Pocket Tank. Ένα αμάνικο μακρύ μπλουζάκι που καλύπτει τους γοφούς για να κολακεύει το σώμα και να διατηρεί κομψές τις γυναίκες εντός και εκτός γυμναστηρίου!

Η Tara Stiles συνεργάστηκε στενά με τη σχεδιαστική ομάδα της Reebok, προσφέροντας την πολύτιμη εμπειρία της ώστε να εξασφαλίσει ότι όλα τα κομμάτια της συλλογής είναι σχεδιασμένα ώστε να κάνουν τις γυναίκες να αισθάνονται δυνατές καθ' όλη τη διάρκεια της προπόνησής τους.

Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής παρουσίασης της νέας συλλογής Reebok Yoga, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μοναδική εμπειρία Yoga σε μια απρόσμενη τοποθεσία στο Λονδίνο. Ένας χώρος κατάλληλος για graffiti, στην περιοχή Shoreditch του ανατολικού Λονδίνου αποδείχθηκε ιδανικός για την επαναστατική προσέγγιση yoga της Reebok και η Tara Stiles έχοντας δίπλα της τη Barbara Ebersberger, Reebok Vice President of Studio Fitness, πρωταγωνίστησε στο αποκλειστικό αυτό yoga event στο Λονδίνο, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Διαβάστε ακόμη:
Η Tara Stiles σχεδιάζει τη νέα συλλογή Reebok Yoga


Εντυπωσιακές και stylish προτάσεις ανά χείρας από την Gucci!