8 Έλληνες διέπρεψαν στις πασαρέλες του εξωτερικού

8 Έλληνες διέπρεψαν στις πασαρέλες του εξωτερικού

Η ελληνική ομορφιά εκτός ελληνικών συνόρων.

Με τις μεγάλες εβδομάδες ανδρικής μόδας να τελειώνουν χθες και να παραδίδουν την σκυτάλη στην εβδομάδα υψηλής ραπτικής του Παρισιού, οι περισσότεροι άνδρες μοντέλα επιστρέφουν στις χώρες κατοικίας τους. Ανάμεσά τους και 8 Έλληνες που με την ομορφιά τους για διαβατήριο κατόρθωσαν να περπατήσουν σε πασαρέλες κυρίως στο Μιλάνο, αλλά και σε Παρίσι.

Ο Παρασκευάς Μπουμπούρακας, που αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικές καμπάνιες σε Σουηδία και Ελβετία, έδωσε το παρόν στο Μιλάνο περπατώντας στα ντεφιλέ των Diesel Black Gold, Canalli, Missoni και Trussardi. Το show του οίκου Canalli άνοιξε και έκλεισε ο Γιώργος Καράβας, ενώ στο ντεφιλέ Trussardi περπάτησε και ο Σπύρος Χριστόπουλος που τον είδαμε και στο show του Umit Benan.

Τον Αλέξη Παππά εντοπίσαμε στο show του Ermanno Scervino και τον Αριστοτέλη Μπολοβίνο σε εκείνο του Roccobarocco. Roccobarocco περπάτησε και ο Στέφανος Μιλάτος που συμμετείχε και στα ντεφιλέ των Frankie Morello, Dirk Bikkembergs και Jean Paul Gaultier.

Δύο Έλληνες συμπεριλαμβάνονταν στο cast του Giorgio Armani. O λόγος για τον Δημήτρη Λαγιόπουλο που περπάτησε και στο show του οίκου Enrico Coveri και τον Ελληνολλανδό Janice Φρονιμάκη που περπάτησε και στο show της σειράς Emporio Armani (o Janice ήταν πρόσωπο της χειμωνιάτικης 2010 καμπάνιας του maison Armani).

Διαβάστε επίσης:

Ρος Γεωργίου: φιγουράρει και στη ρωσική Vogue

Δημήτρης Θεοχάρης: o Έλληνας φωτογράφος με τη διεθνή καριέρα