Ο Jason Wu μιλάει για την Michelle Obama

Ο Jason Wu μιλάει για την Michelle Obama

Και την επιλογή της να φορέσει τις κομψές δημιουργίες του στην ορκομωσία του προέδρου των Η.Π.Α.

Ο Jason Wu, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν είχε ιδέα ότι η Michelle Obama θα φορούσε ένα από τα σχέδιά του για την ορκομωσία του συζύγου της, Barack, στην δεύτερη θητεία του ως προέδρου των Η.Π.Α. Η Πρώτη Κυρία της χώρας έχει υπάρξει fan του σχεδιαστή εδώ και χρόνια, αφού τον τιμάει σε διάφορες επίσημες εμφανίσεις της- με πιο αξιοσημείωτη την πρώτη ορκομωσία του συζύγου της, το 2008.

«Η κυρία Obama κρατάει τα μυστικά για τον εαυτό της», είπε ο Wu στο WWD. «Με εξέπληξε για μία ακόμα φορά. Είναι καλή σε αυτό. Είχα πάρα πολύ άγχος. Θα περίμενε κανείς ότι δεν θα ένιωθα έτσι, αφού το έχω ξαναζήσει, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήμουν αγχωμένος». Το φόρεμα, με τον γιακά με διαμάντια, και το κόκκινο χρώμα, ήταν πολύ συνειδητή επιλογή, σύμφωνα με τον σχεδιαστή του.

«Όπως και την τελευταία φορά, έπρεπε να ακολουθήσω το ένστικτό μου. Έπρεπε, ενστικτωδώς, να σκεφτώ την γυναίκα που θα φορούσε το φόρεμα. Μετά από τέσσερα χρόνια, σκέφτηκα ότι η χώρα ήταν έτοιμη να δει μία Πρώτη Κυρία γεμάτη αυτοπεποίθηση, να φοράει κόκκινο. Ένιωθα ότι ήταν σωστό», είπε.

Διαβάστε ακόμα:
Ορκωμοσία Ομπάμα. Ποιο ήταν το πιο αδιάφορο δίλημμα της τελετής;
Τι φόρεσε η Michelle Obama στην ορκωμοσία του άνδρα της;
Η Michelle Obama άλλαξε κουπ: δείτε τη με αφέλειες!