Christian Louboutin: Δείτε τη νέα εκπληκτική συλλογή του με… θαλασσινό άρωμα

Christian Louboutin: Δείτε τη νέα εκπληκτική συλλογή του με… θαλασσινό άρωμα

Πάντα μοναδικός, πάντα ανατρεπτικός

Αναμφισβήτητα τα παπούτσια Christian Louboutin είναι μοναδικά. Εξαιρετικά σχέδια, πρωτότυπες γραμμές και άνεση, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τους. Αυτό που τα κάνει ακόμη πιο ξεχωριστά είναι η φημισμένη κατακόκκινη σόλα τους. Τα τακούνια τους θανατηφόρα. Δύσκολο να τους αντισταθείς.


Ο διάσημος σχεδιαστής είπε να κάνει τη διαφορά και να διαφημίσει το νέο του lookbook μέσω... Facebook! O Louboutin δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα ένα album με τίτλο: "Let's go Fishing Loubi Style''. Τι περιέχει; Μοναδικές του δημιουργίες για την Άνοιξη-Καλοκαίρι '13.


Θέμα της συλλογής; Το ψάρεμα! Για μία ακόμη φορά ο Louboutin συνεργάστηκε με το διάσημο φωτογράφο Peter Lippman, ο οποίος κατεβάζει φαεινές ιδέες. Ο shoedesigner έδειξε ιδιαίτερη αδυναμία στα έντονα χρώματα, όπως φούξια, κίτρινο, πορτοκαλί.


Το concept μας άρεσε πάρα πολύ και ιδαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει η φωτογραφία με τον κρεμασμένο άντρα και τη γυναίκα-ψαρά να αλιεύει παπούτσια! Μοναδικός Louboutin. Δείτε τα εκπληκτικά σχέδιά του στη gallery. Ανυπομονούμε και για τα υπόλοιπα. Stay tuned!

Διαβάστε ακόμα:

Miranda Kerr: Sexy όσο ποτέ, σε φωτογράφησή της για γαλλικό περιοδικό

Εγκαίνια γραφείων Safilo Hellas: Δείτε τους celebrities που δοκίμασαν γυαλιά από τη συλλογή S/S 13

Paris Fashion Week: Τα φορέματα υψηλής ραπτικής διάσημων οίκων, που μας τράβηξαν την προσοχή