Plus Size Fashion Week London: Η πρώτη εβδομάδα μόδας για καμπυλόγραμμες γυναίκες είναι γεγονός!

Plus Size Fashion Week London: Η πρώτη εβδομάδα μόδας για καμπυλόγραμμες γυναίκες είναι γεγονός!

Τέρμα στα ανορεξικά μοντέλα

Έχουμε κουραστεί να βλέπουμε στα catwalks να περπατάνε και να διαφημίζουν τα ρούχα διάσημων σχεδιαστών σκελετωμένα κορίτσια χωρίς καμιά θηλυκότητα. Η απορία μας πάντα ήταν η εξής: Αφού ο μέσος όρος των αληθινών γυναικών έχει τα πιασιματάκια του, για ποιο λόγο μας παρουσιάζουν τα ρούχα που θέλουν να αγοράσουμε πάνω σε ατροφικά κορίτσια;


Μέσα στο Φεβρουάριο όμως θα γίνει επιτέλους η επανάσταση. Που; Μα φυσικά στο ανατρεπτικό Λονδίνο. Η πρώτη plus size fashion week είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στις 15-16 Φεβρουαρίου, παράλληλα με την κανονική Εβδομάδα Μόδας, 15-19/2.
Την πρωτοβουλία και τη διοργάνωση ανέλαβαν το διάσημο περιοδικό για χυμώδεις γυναίκες, εν ονόματι Evolve και η boutique , «Trapped in a Skinny World», η οποία είναι ο παράδεισος των γυναικών με πιασίματα.


Το plus size fashion week, δε θα έχει να ζηλέψει σε τίποτα από την κανονική Εβδομάδα μόδας, μιας και πάρα πολλοί σχεδιαστές από Ευρώπη και Αμερική θα λάβουν μέρος. Μοντέλα με καμπύλες και φυσική ομορφιά θα παρουσιάσουν super ρούχα από 14 νούμερο και πάνω. Τέλος, θα γίνει μια συζήτηση για την plus size αγορά και θα λάβει μέρος η πασίγνωστη Velvet D'Armour, το πρώτο plus size μοντέλο , το οποίο έχει περπατήσει σε επίσημες πασαρέλες, κάνοντας τη διαφορά και προβάλλοντας την αληθινή, με καμπύλες, γυναίκα.


Στηρίζουμε αυτές τις ιδέες και λέμε ναι στην plus size fashion week. Αναμένουμε.
Ιδού και το official site: www.lpsfw.com

Διαβάστε ακόμα:

Christian Louboutin: Δείτε τη νέα εκπληκτική συλλογή του με... θαλασσινό άρωμα

Miranda Kerr: Sexy όσο ποτέ, σε φωτογράφησή της για γαλλικό περιοδικό

Δείτε τη νέα εκπληκτική καμπάνια της Links of London