Lady Gaga, Beyonce, Karl Lagerfeld και πολλοί άλλοι γίνονται πλεκτές κούκλες

Lady Gaga, Beyonce, Karl Lagerfeld και πολλοί άλλοι γίνονται πλεκτές κούκλες

Οι αγαπημένοι μας stars όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που πιστεύουν ότι οι κούκλες απευθύνονται μόνο σε παιδιά, ίσως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε. Τα αγαπημένα παιχνίδια της παιδικής μας ηλικίας δέχονται ένα fashion makeover και γίνονται πιο επιθυμητά από ποτέ.

Οι Mua Mua dolls είναι ένα σετ πλεκτών κουκλών, εμπνευσμένων από τα αγαπημένα μας fashion icon και είναι χειροποίητες, από μία ομάδα δημιουργών στο Μπαλί, με σκοπό να εξοικονομήσουν τα δίδακτρά τους για το πανεπιστήμιο. Από τον Karl Lagerfeld στην Anna Wintour και από τον Valentino στον Alexander McQueen, τα διασημότερα πρόσωπα της μόδας γίνονται κούκλες. Στην σειρά, όμως, δεν θα βρούμε μόνο πρόσωπα της βιομηχανίας της μόδας, αφού οι Beyonce, Jay Z, Lady Gaga και πολλοί άλλοι γίνονται cool πλεκτά παιχνίδια.

Οι Mua Mua Dolls πωλούνται στο Giftlab.com και κοστίζουν 85 λίρες η μία. Ήδη, ο Karl Lagerfeld έχει αγοράσει την δικιά του, ενώ η Anna Dello Russo απέκτησε μία για την φίλη της, Lady Gaga. Μήπως τελικά οι κούκλες αποτελούν μία από τις πιο στυλάτες επιλογές για δώρο;

Διαβάστε ακόμα:
Δείτε τους μεγαλύτερους star του Hollywood σε λιλιπούτειες βερσιόν!
Barbie & Ken: Η αστεία και όχι ονειρεμένη ζωή τους
Χριστουγεννιάτικες κούκλες από τον οίκο Dior