Aokbab: το επόμενο top model έρχεται από την Ταϋλάνδη

Aokbab: το επόμενο top model έρχεται από την Ταϋλάνδη

Μια δεκαπεντάχρονη από την Ασία έρχεται να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας.

 

Για την επέλαση της ανατολής στον κόσμο της μόδας σας έχουμε μιλήσει αρκετές φορές, όπως και για τις Ασιάτισσες που αναμένεται άμεσα να δώσουν δυναμικότατο παρόν σε ντεφιλέ, editorials και καμπάνιες.

Την αλλαγή αυτή στη βιομηχανία της μόδας επιβεβαίωσε η ιταλική Vogue βάζοντας για πρώτη φορά μια Κινέζα μόνη να ποζάρει σε εξώφυλλό της σε ένα τεύχος με τίτλο «Global». Σε αυτόν τον «παγκόσμιο», λοιπόν, χάρτη του modeling μια δεκαπεντάχρονη από την Ταϋλάνδη θα πρωταγωνιστήσει.

Ο λόγος για την Chutimon «Aokbab» Jugchareonsukying, που χρησιμοποιεί κυρίως το παρατσούκλι της Aokbab -δεν έχει μόνο αξιοσημείωτο όνομα, αλλά και μοναδικό πρόσωπο. Την προσοχή μας τράβηξε όταν την είδαμε να πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους της ταϋλανδέζικης έκδοσης του περιοδικού Numéro τον περασμένο Νοέμβρη. Ακολούθησαν τα περιοδικά Cheeze, Harper's Bazaar, Volume και η καμπάνια της εταιρείας Boyy. Η γέννηση ενός νέου αστεριού στο χώρο του modeling είναι γεγονός. H Aokbab ήρθε για να μείνει και έχει μπόλικο δρόμο μπροστά της να διανύσει.

Διαβάστε επίσης:

Τι αλλαγές μας επιφυλάσσει ο χώρος του modeling το 2013;

Kate Upton: πρωταγωνιστεί σε καμπάνια επειδή «δεν είναι πολύ αδύνατη»

Cara: για πρώτη φορά στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue