Η Μαμά μου, το απόλυτο Style Icon

Η Μαμά μου, το απόλυτο Style Icon

Η δημοσιογράφος Piper Weiss δημιουργεί ένα λεύκωμα αφιερωμένο στις μαμαδες εκείνες που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις κόρες τους χάρις στο μοναδικό στυλ τους.

Όταν η Piper Weiss ανακάλυψε ένα θησαυρό γεμάτο συλλεκτικά vintage ρούχα και αξεσουάρ στη ντουλάπα της μαμάς της αποφάσισε να δημιουργήσει ένα blog αφιερωμένο στις μαμάδες εκείνες οι οποίες με το στυλ και την άποψη τους αποτελούν το απόλυτο πρότυπο μόδας για τις κόρες τους. Στη σελίδα της η Piper Weiss φιλοξενούσε φωτογραφίες από μαμάδες από όλο το κόσμο τις οποίες έστελναν οι ίδιες οι αναγνώστριες επιβεβαιώνοντας πως ακόμη και σε θέματα μόδας η μαμά ξέρει καλύτερα.

Το blog της Piper Weiss υπήρξε πολύ δημοφιλές και πρόσφατα η δημιοσγράφος δημιουργησε ένα βιβλίο εμπνευσμένο από αυτό με τον τίτλο «My Mom, Style Icon». Το βιβλίο περιλαμβάνει περισσότερες από 200 φωτογραφίες με στυλάτες μαμάδες συνοδευόμενο από σημειώσεις και επεξηγήσεις και αποτελεί ιδανικό δώρο για τη γυναίκα εκείνη που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή κάθε κοριτσιού και γυναίκας επιδρώντας στην προσωπικότητα αλλά και στο στυλ της.