Η ανερχόμενη Anne Vyalitsyna το νέο πρόσωπο της SuiteBlanco (βίντεο)

Η ανερχόμενη Anne Vyalitsyna το νέο πρόσωπο της SuiteBlanco (βίντεο)

Δείτε το lookbook της συλλογής για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2013

Η Suiteblanco μας παρουσιάζει τη νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013 σταδιακά και μας κάνει να ανυπομονούμε για το καλοκαίρι που θα έρθει: υπέροχα look για ηλιόλουστες ημέρες και ζεστές βραδιές.

Η φρεσκάδα της Anne Vyalitsyna, γνωστού top model που σύντομα θα απολαύσουμε στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο δίπλα στον Bruce Willis, αποτυπώνεται στη νέα καμπάνια, στην οποία κυριαρχεί το λευκό χρώμα και τα άνετα, αέρινα υφάσματα. Η Suiteblanco επαναπροσδιορίζει το μποέμ στυλ ποντάροντας στην απλότητα και τους συνδυασμούς χαλαρών ρούχων, που προσφέρουν στη γυναίκα την απόλυτη ελευθερία καθώς και στα κομμάτια που διαγράφουν την σιλουέτα της και την κάνουν να αισθάνεται σαγηνευτική.

Υφάσματα ρομαντικά όπως το λινό και το βαμβακερό κάνουν την εμφάνισή τους με την δαντέλα να ξεχωρίζει, εμπλουτίζοντας μοναδικά τα νέα σχέδια. Τα ημιδιάφανα και κεντητά φορέματα, τα top και οι φούστες, όλα θα φορεθούν σε φωτεινό λευκό αυτή τη σεζόν. Στην κυριαρχία του λευκού, η αντίθεση αποδίδεται ιδανικά με αποχρώσεις της τερακότα και του έντονου πράσινου, ενώ δύο έντονα μοτίβα, το ριγέ και το λαχούρι κάνουν την εμφάνισή τους.

Απόλυτοι πρωταγωνιστές της σεζόν, το bomber τζάκετ και το σουέντ τζάκετ σας προσφέρουν τη δυνατότητα της επιλογής ανάμεσα στο αθλητικό και το urban στυλ, ενώ για εσάς που προτιμάτε την κλασική κομψότητα πάνω απ' όλα, η Suiteblanco προτείνει τα κοντά σακάκια με στολίδια ή τα μπροκάρ πανωφόρια. Τα κολιέ είναι το statement αξεσουάρ αυτής της συλλογής, σε XXL μέγεθος και δυνατά χρώματα.

Η ανδρική συλλογή για την Άνοιξη-Καλοκαίρι του 2013, είναι γεμάτη φρεσκάδα και αισιοδοξία. Κυριαρχούν κομμάτια όπως οι βερμούδες τα πουκάμισα με μοτίβα και τα chinos. Τροπικά σχέδια εμπλουτίζονται με ρίγες και άλλα navy μοτίβα. Τα τζιν συνδυάζονται με baseball τζάκετ αλλά και με american vintage style ρούχα. Αλλά και η συλλογή των παπουτσιών προσφέρει πολλές επιλογές, ανάμεσα σε καθημερινά αθλητικά σχέδια αλλά και εσπαντρίγιες σε μία πιο επίσημη εκδοχή τους.

Τα πρόσωπα της ανδρικής συλλογής, Tobías Sorensen και Joan Mirangels, αποτυπώνουν τη φυσικότητα της καμπάνιας, προσδίδοντάς της έναν λάτιν χαρακτήρα και μία γεύση ρομαντισμού. Δείτε τη συλλογή!

Διαβάστε ακόμη:

ManRepeller: H stylish fashion blogger που έγινε διάσημη ως... απωθητικό ανδρών!

KOOLFly.com: Blogging & Shopping με ένα κλικ και μεγάλες εκπτώσεις!

SUITEBLANCO. A QUIET SUMMER. Spring Summer 2013 from SUITEBLANCO on Vimeo.