Η Carolina Herrera μιλάει για τη σημασία του λευκού πουκάμισου στο προσωπικό στυλ

Η Carolina Herrera μιλάει για τη σημασία του λευκού πουκάμισου στο προσωπικό στυλ

Και ανακοινώνει την κυκλοφορία της white shirt collection

Μπορεί οι τάσεις να έρχονται και να φεύγουν, αλλά για την Carolina Herrera το λευκό πουκάμισο είναι διαχρονικό. Η fashion designer δημιουργεί το κλασικό κομμάτι από το 1981, που παρουσίασε την πρώτη της συλλογή και θεωρεί ότι ποτέ δεν έχασε την αξία του.

«Αγαπώ τα λευκά πουκάμισα γιατί μου δίνουν την αίσθηση μίας "κουβέρτας ασφαλείας". Μπορούν να φορεθούν με τα πάντα. Ο άνθρωπος και ο τρόπος που θα τα φορέσει είναι τα στοιχεία που, σε κάθε περίπτωση, κάνουν την διαφορά. Σχεδιάζω λευκά πουκάμισα μία ζωή, αλλά ποτέ δεν τα βαριέμαι», είπε.

Αυτή την Άνοιξη, μάλιστα, η Herrera θα λανσάρει την White Shirt Collection- οχτώ διαφορετικά στυλ φτιαγμένα από το ίδιο βαμβακερό ύφασμα. Την συλλογή θα παρουσιάσει η Jacquetta Wheeler. Η κόρη της Herrera, επίσης ονόματι Carolina, λέει ότι το κλειδί πίσω από την διαχρονικότητα του πουκάμισου, είναι η ευελιξία με την οποία αυτό μπορεί να φορεθεί.

«Όποιο στυλ και αν θέλετε να έχει, το λευκό πουκάμισο μπορεί να προσαρμοστεί. Το σημαντικότερο πράγμα είναι η εφαρμογή του. Εάν εφαρμόζει τέλεια, και σας αρέσει η εμφάνισή του, μπορείτε να του προσθέσετε διαμαντένια αξεσουάρ, ή ακόμα και τίποτα. Εξαρτάται από την γυναίκα που το φοράει».

Διαβάστε ακόμα:
Carolina Herrera: «Το αληθινό στυλ δεν αγοράζεται»
Carolina Herrera: "Βαριέμαι τις γυναίκες που κάνουν συνέχεια δίαιτα"
Backstage Beauty: το "αρχιτεκτονικό" χτένισμα στο show της Carolina Herrera