Vivienne Westwood Red Label A/W 13: Για μία ακόμη φορά η Queen Westwood έκανε τη διαφορά

Vivienne Westwood Red Label A/W 13: Για μία ακόμη φορά η Queen Westwood έκανε τη διαφορά

Δείτε φωτογραφίες από το μοναδικό show

Για μία ακόμη φορά η Vivienne Westwood, όπως κάθε φορά άλλωστε, ξεχώρισε με την εκκεντρικότητά της και τη μοναδική της αισθητική. Το show έλαβε χώρα στο Chelsea's Saatchi Gallery, στο Λονδίνο. Επανάσταση ήταν η λέξη κλειδί. Η Westwood θέλησε να διαπεράσει το εξής μήνυμα: «What's good for the planet is good for the economy / What's bad for the planet is bad for the economy». Με απλά ελληνικά λόγια, η προστασία του πλανήτη μας, πρέπει να είναι πρωτεύων παράγοντας. Η οικονομία πρέπει να ακολουθεί τις ανάγκες του πλανήτη. H σχεδιάστρια περπάτησε στο catwalk, φορώντας ένα t-shirt που έγραφε « I am Julian Assange».


Στη συλλογή αυτή η Queen Vivienne παρήγαγε ένα μικρότερο show, από ότι μας είχε συνηθίσει, χωρίς να υστερεί βέβαια σε τίποτα από την ποιότητα που πάντα εγγυάται. Ποιότητα έναντι ποσότητας, λοιπόν. Ladylike σχέδια, πολυτελή υλικά, floral prints, μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μεταλλικά τελειώματα, χαρακτήρισαν την collection. Οversized κολιέ, πολύχρωμες κάλτσες και υποδήματα, τα αξεσουάρ κάνανε τη διαφορά.


Αυτό φυσικά που μας τράβηξε περισσότερο την προσοχή ήταν το εκκεντρικό μακιγιάζ των μοντέλων, με προϊόντα Mac. Η Westwood επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι ξέρει να κινεί πολύ καλά τα νήματα της μόδας.


Δείτε τη μοναδική συλλογή στη gallery!

Διαβάστε ακόμα:

Τι δήλωσε η Vivienne Westwood για το στυλ της Kate Middleton;

Vivienne Westwood: Ποιο είναι το ένα και μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που της είναι απαραίτητο;