Fashion Show Yamamay: Δείτε τη μοναδική συλλογή που παρουσιάστηκε στο Μιλάνο!

Fashion Show Yamamay: Δείτε τη μοναδική συλλογή που παρουσιάστηκε στο Μιλάνο!

Εκπληκτικά σχέδια, μοναδική εφαρμογή

Ήταν πραγματικά μοναδική η εκδήλωση που διοργάνωσε η Yamamay -η εταιρεία που διανέμει εσώρουχα και μαγιό σε ολόκληρο τον κόσμο- για την παρουσίαση της κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013, σε συνεργασία με το Sky Italia και το Cielo, στις 19 Φεβρουαρίου 2013 στο Club Alcatraz της Via Valtellina στο Μιλάνο.

Μια ξεχωριστή μέρα για τα μοντέλα και όχι μόνο, αφού εκτός από τις πανέμορφες διασημότητες, στην επίδειξη έλαβαν μέρος και οι 3 νικήτριες του online διαγωνισμού.
Στις 18/2 η επιτροπή αποτελούμενη από τους έμπειρους κριτές: Gianluigi Cimmino (Διευθ. Σύμβουλο των εταιρειών Yamamay και Carpisa), τον πρωταθλητή Massimiliano Rosolino (ο spokesman της Yamamay) και τις χορογράφους Roberta Mastromichele και Simona Ventura, επίλεξε 3 νικήτριες. Μία για κάθε κατηγορία: Young (έως 30 ετών, Woman, (πάνω από 30 ετών) και Curvy (κάθε ηλικίας). Έτσι, μετά από πολύ προετοιμασία σε castings, make – up αλλά και hairstyling οι νικήτριες έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα βαδίζοντας πάνω στην πασαρέλα.


Κατά τη διάρκεια του fashion πραγματοποιήθηκαν πληθώρα χρωματικά και ειδικά εφέ. Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους ο ηθοποιός Stefano Accorsi, η Isabella Ferrari, που είναι η πρέσβειρα της εκστρατείας πρόληψης που ξεκίνησε η Yamamay, η Federica Pellegrini και η Tania Cagnotto, οι αρχηγοί της Ιταλικής εθνικής ομάδας πόλο, Stefano Tempesti και Massimiliano Felugo, και η διάσημη fashion blogger Chiara Ferragni.


Το fashion show της Yamamay συνδύασε υπέροχα μια εκδήλωση μόδας με ένα reality show. Λίγο πολύ, ένα "fashion talent show" όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ταυτιστούν με το εμπορικό σήμα.

Δείτε στη gallery τα μοναδικά σχέδια της Yamamay. Ποιο θα κάνετε δικό σας;