Το t-shirt του Queen, επιτέλους πήρε μορφή. Σύντομα προς πώληση!

Το t-shirt του Queen, επιτέλους πήρε μορφή. Σύντομα προς πώληση!

Μιλήσαμε με την Regalinas και μας τα είπανε όλα!

Δεχτήκαμε αρκετά e-mail στα οποία μας ρωτάγατε πότε θα βγει το σχέδιο που εσείς ψηφίσατε στην αγορά. Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού μας, Μαρία Αχλαδά, είχε συναντηθεί μέσα στον Ιανουάριο με τους υπεύθυνους της Regalinas και είχε συζητήσει μαζί τους για το σχέδιο, το χρώμα και το ύφασμα που θα επέλεγαν.


Η μεγάλη ώρα έφτασε. Σήμερα το πρωί το σχέδιο της Μαρίας, πήρε σάρκα και οστά. Επικοινωνήσαμε με την κυρία Τίνα Μπίρλη, από τη Regalinas για να τα μάθουμε όλα. Tι μας είπε; Το σχέδιο στο οποίο κατέληξαν είναι το εξής: Θα είναι λιγάκι πιο κοντό μπροστά, ενώ πίσω θα είναι πιο μακρύ. Εξάλλου δε θέλανε να βγάλουνε ένα ακόμη απλό t-shirt, ήθελαν να διαφέρει λιγάκι. Το χρώμα που επέλεξαν είναι το λευκό, καθώς θεώρησαν ότι έτσι θα αναδειχτεί καλύτερα η στάμπα της Μαρίας. Τώρα, αν το σχέδιο πάει καλά, τότε ίσως το δούμε και σε περισσότερα χρώματα. Καλοκαίρι και λευκό πάνε μαζί, αναμφισβήτητα, προσθέτουμε εμείς! Στα τέλη της επόμενης εβδομάδας το t-shirt θα είναι έτοιμο. Αναμείνατε και σύντομα θα είναι στα ράφια των καταστημάτων της Regalinas.


Επικοινωνήσαμε και με τη νικήτρια του διαγωνισμού, Mαρία Αχλαδά, η οποία μας δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα. Ήμουν σίγουρη ότι τα παιδιά στη Regalinas θα κάνουν τέλεια δουλειά. Ανυπομονώ να το δω στα ράφια και φυσικά να το φορέσω. Μην ξεχνάτε το σκοπό του όλου διαγωνισμού, ο οποίος είναι φιλανθρωπικός. 1 ευρώ από κάθε t-shirt θα δίνεται στην Κιβωτό του Κόσμου! Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;»