Δείτε τις δημιουργίες που φοράει η Rihanna στην παγκόσμια τουρνέ της δια χειρός Riccardo Tisci

Δείτε τις δημιουργίες που φοράει η Rihanna στην παγκόσμια τουρνέ της δια χειρός Riccardo Tisci

To Diamonds World Tour βρίσκει το διάσημο κορίτσι στα καλύτερά του.

Μετά το υπέροχο μπλουζάκι που έκανε δώρο ο σχεδιαστής του οίκου Givenchy, Riccardo Tisci θα έπρεπε να το έχουμε καταλάβει πως θα σχεδιάσει τα ρούχα της και για την επερχόμενη τουρνέ της. Οι δύο φίλοι συνεργάζονται για άλλη μία φορά για το Diamonds World Tour και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Η Rihanna επέλεξε να ανοίξει το σόου της με ένα μαύρο μακρύ μανδύα, ενώ στη συνέχεια το έβγαλε αποκαλύπτοντας ένα κεντημένο τζάκετ πιστό στις τεχνικές του σχεδιαστή που έχει εμμονή με τα στοιχεία από σπορ ρούχα, ένα καυρό σορτς και φυσικά το σήμα κατατεθέν bralet της τραγουδίστριας. Οι μπότες που συνδύασε ήταν γεμάτες καρφιά και αρκετά πάνω από το γόνατο θυμίζοντας σέξυ καλτσοδέτα, ενώ χωρίς ίχνος τακουνιού τη διευκόλυναν στις απαιτητικές χορογραφίες που απέπνεαν rnb αέρα και πιο σκληρή αισθητική από το κορίτσι που τραγουδούσε "under my ombrella".


"Η Rihanna εκπροσωπεί τη νεολαία, είναι ταλαντούχα, πανκ, έξυπνη, γεμάτη ενέργεια και αγνή ομορφιά", δήλωσε ο Riccardo ενώ δεν παρέλειψε να τη χαρακτηρίσει ως μία από τις καλύτερες συνεργασίες του.


Εμείς να ευχηθούμε περαστικά στο διάσημο κορίτσι που διαγνώσθηκε με λαρυγγίτιδα και αναγκάστηκε να διακόψει την τουρνέ της λόγω προβλήματος υγείας!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τι δώρο έκανε ο οίκος Givenchy στη Rihanna για τα γενέθλιά της

Η Rihanna στα καλύτερά της: ποζάρει σε τρία διαφορετικά εξώφυλλα για το περιοδικό Elle Uk πιο όμορφη από ποτέ

Rihanna: Οι διάσημες εμφανίσεις της γίνονται εκθέματα